Grindeanu si Tudose n-au intrat in istoria Guvernului Romaniei - UPDATE

Vineri, 02 Februarie 2018, ora 09:13 11407 citiri
Foto: Arhiva Hepta

In mod inexplicabil, Sorin Grindeanu si Mihai Tudose nu figureaza pe site-ul oficial al Guvernului Romaniei in galeria premierilor care au intrat in istorie, desi pe lista apare chiar si Eugen Bejinariu, care a detinut functia doar 7 zile (21-28 decembrie 2004).

Cine a deschis joi site-ul Guvernului Romaniei dornic sa citeasca mai multe despre ministrii din Cabinetul Dancila s-a izbit mai intai de o grava greseala de gramatica, fiind informat ca poate afla "Componenta cabinetului de ministrii (sic!) ai Guvernului Romaniei".

Foto: site Guvern

Mai jos, in partea dreapta, suntem indemnati sa deschidem Galeria fostilor prim-ministri ai Romaniei, de unde marele Mihail Kogalniceanu priveste inspre urmasii sai: Viorica Dancila, Paul Stanescu, Carmen Dan si Gratiela Gavrilescu.

Foto: site Guvern

Deschizand pagina special dedicata fostilor premieri, dam cu ochii de... Dacian Ciolos, care si-a incheiat mandatul in ianuarie 2017 si despre care putem spune multe, dar nu si ca ar fi iubit de actuala Putere, care s-a instalat la Guvern imediat dupa plecarea lui.

Foto: site Guvern

Desi a trecut un an de cand guvernarea tehnocrata s-a incheiat si la Palatul Victoria s-a instalat alianta PSD-ALDE, nimeni nu s-a ostenit sa ii bage in istorie pe Sorin Grindeanu si Mihai Tudose, primii social-democrati care au preluat "presedintia semestriala" a Guvernului Romaniei, inventata de Liviu Dragnea in 2017.

Liderul informal al Guvernului a sustinut ca i-a iertat pe cei doi premieri pe care i-a inlaturat dupa doar sase luni de guvernare, dar se pare ca nu de tot.

UPDATE: Joi seara erorile erau remediate. Greseala de gramatica fusese corectata, iar Sorin Grindeanu si Mihai Tudose apareau in galeria premierilor romani care au intrat in istorie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News