Mihai Trăistariu vrea să negocieze cu TVR: ”Nu aveți curaj să mă trimiteți pe mine?”

Miercuri, 17 Mai 2023, ora 11:25
3291 citiri
Mihai Trăistariu vrea să negocieze cu TVR: ”Nu aveți curaj să mă trimiteți pe mine?”
Mihai Trăistariu

Eșecul României la Eurovision 2023, prin Theodor Andrei, l-a determinat pe cântărețul Mihai Trăistariu să-și dorească o nouă participare la concursul continental, după cea din 2006, când a ocupat locul patru, cu piesa ”Tornero”.

”Mă gândesc să negociez cu TVR și să facem efectiv, o selecție cu Mihai Trăistariu. Dacă vor, dar nu știu. Dar poate s-au mai schimbat lucrurile și acolo, chiar și oamenii. Și să facem o selecție cu Mihai Trăistariu și vom găsi o piesă wow și un show. Eu sunt pasionat de Eurovision, sunt determinat, vocea e la pachet, premiată la Eurovision cu un punctaj record. De ce să nu încerci? Ce ai avea de pierdut?

Selectezi iar un copil din acesta necopt, să iei ultimul loc? Trimite unul care își dorește, face performanță și cântă bine! Doar o piesă bună ar trebui. Și, oricum, aș face un rezultat mai bun decât oricine. Dar eu nu de aceea mă înscriu. Dar dacă piesa nu este ceea ce trebuie, nu mă înscriu. Dar cred că nu ai cum să nu găsești o piesă bună pentru vocea mea. Așa aș face eu!”, a declarat Mihai Trăistariu, pentru viva.ro.

”O să fac și eu, o să las și pe alții să îmi compună și altfel eu nu văd cum ai putea avea o piesă bună. De exemplu, băiatul de anul acesta este talentat, dar piesa era o tâmpenie pentru concursul Eurovision. Așa, ea e bună de radio, dar nu pentru concurs. Aceeași problemă e și la mine, că nu m-aș mai înscrie cu orice piesă. Dacă nu e mai tare decât ”Tornero”, nu vreau să mă înscriu. Și o să dau sfoară în țară peste tot, care îmi scrie, cum îmi scrie.

Fac o selecție internă, un fel de preselecție pentru Mihai Trăistariu strict și cu cea mai bună dintre ele vreau să mă înscriu, când s-o da drumul la înscrieri. Sau să mă rog de TVR și să mă întâlnesc cu directorul Televiziunii, nu știu exact cine hotărăște acest lucru. Să le spun: ”Nu aveți curaj să mă trimiteți pe mine? Îmi scrie toată țara. Poate să îmi scrie și străinii. Aș face și nebunia asta”.

Sunt țări care trimit direct: Grecia, Rusia, Cipru. Ei trimit artiști care au mai fost sau nu, nu stau la discuții, își trimit direct interpretul. Cum e Loreen, care a câștigat competiția pentru a doua oară. Deci, nu e o problemă să mergi de două ori, Jhonny Logan a câștigat de trei ori”, a mai declarat Trăistariu.

Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand: „De fiecare dată când deschide gura Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit din banii noştri”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 afirmă despre Marcel Ciolacu că de fiecare dată când deschide gura, asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noştri şi...
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Dreapta Unită a pornit la vânat de voturi din diasporă. Tur de forță pentru liderii alianței, în Marea Britanie și Italia
Lideri ai Dreptei Unite s-au întâlnit cu românii din Marea Britanie şi Italia pentru a le prezenta priorităţile pentru diaspora, informează, duminică seară, un comunicat transmis de...
#Mihai Traistariu, #eurovision, #TVR , #Eurovision 2023