Lovitura la FCSB, noul antrenor Mihai Teja este de fapt manageriat de Anamaria Prodan - surse

Sambata, 29 Decembrie 2018, ora 16:23
6426 citiri
Lovitura la FCSB, noul antrenor Mihai Teja este de fapt manageriat de Anamaria Prodan - surse
Foto: Hepta.ro

O adevarata lovitura de teatru s-a produs o data cu numirea in functie a lui Mihai Teja ca nou antrenor al celor de la FCSB. Lupta pentru influenta dintre Mihai Stoica si Anamaria Prodan, sotia fostului antrenor stelist Laurentiu Reghecampf, pare sa fi fost castigata de aceasta din urma.

Mihai Teja, noul antrenor al lui FCSB si fost tehnician al lui Gaz Metan, Dinamo, U Cluj sau al nationalei de tineret este de fapt manageriat de Anamaria Prodan si este un vechi prieten al acesteia, dupa cum sustine cotidianul Fanatik.

Si asta chiar daca s-a crezut initial ca numirea lui Teja a fost facuta la propunerea lui Mihai Stoica si peste capul cunoscutei impresare din fotbal.

Zvonurile care au planat in ultima perioada la FCSB au sustinut ca Anamaria Prodan a insistat ca antrenor sa fie numit Dan Alexa, actual antrenor al Dunarii Calarasi.

Dar o declaratie a lui Dani Coman, presedintele Astrei, pentru aceeasi sursa citata mai sus, schimba cu totul fata lucrurilor: "Da, este adevarat ca Anamaria Prodan l-a propus pe Mihai Teja inainte sa semnam cu Costel Enache. A insistat pentru el dupa ce varianta Alexa a picat. Am vorbit si cu Mihai, am negociat cu el si cred ca poate sa confirme si el aceste lucruri.

Nu a fost sa fie, clubul a ales pana la urma varianta Costel Enache, dar am ramas in relatii foarte bune. Mihai Teja mai fusese propus o data de Anamaria Prodan la Astra, inainte sa semneze Maldarasanu cu noi", a sunat declaratia lui Coman, fost portar la Rapid, care a pus in alta luminta relatia lui Teja cu Anamaria Prodan.

Iar tacerea Anamariei Prodan in ultima vreme se poate explica prin faptul ca nu a vrut sa ii scada sansele lui Teja de a ajunge antrenor la formatia ros-albastra, dupa ce Dan Alexa a picat ca varianta tocmai din acelasi motiv.

"Mihai Teja este prietenul meu de foarte multi ani. Nimeni nu poate sa strice o prietenie intre noi nici pentru Steaua, nici pentru Dinamo, pentru nimic in lume. Ne respectam si tinem unul la altul. Am lucrat perfect amandoi atatia ani. Este o prostie faptul ca eu l-as fi dat afara de la U Cluj, el stie foarte bine ce a fost acolo", a fost declaratia lui Prodan, tot pentru Fanatik.

Teja are 40 de ani si este al doilea cel mai tanar antrenor din Liga 1 dupa Dan Alexa, care are 39 de ani.

Joi a fost prezentat fostul antrenor al lui Medias la FCSB, intr-o conferinta de presa alaturi de Gigi Becali:

Primele declaratii ale lui Mihai Teja, noul antrenor de la FCSB

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihai Teja impresariat de Anamaria Prodan, #Teja de fapt manageriat de Prodan, #Teja propus la FCSB de fapt , #stiri Mihai Teja