Inca un antrenor din Liga 1 si-a dat demisia: "Meniul nu e ales de bucatarul sef"

Miercuri, 30 Decembrie 2015, ora 20:08
4238 citiri
Inca un antrenor din Liga 1 si-a dat demisia: "Meniul nu e ales de bucatarul sef"
Foto: Facebook/ FC Petrolul

Antrenorul echipei de pe ultimul loc din Liga 1, Petrolul Ploiesti, si-a dat demisia din cauza rezultatelor slabe, nemultumit ca nu se tine cont de parerile sale in ce priveste politica de transferuri.

Astfel, dupa doar opt meciuri pe banca ploiestenilor, Mihai Stoichita a ales sa plece, fiind inlocuit cu Constantin Schumacher, potrivit Digi Sport.

"Sunt niste probleme de viziune asupra modului in care trebuie organizate transferurile, pentru viitorul echipei si pentru salvarea ei. Adica, marfa pentru cina festiva o alege unul si o gateste altul. Nu inteleg. Meniul nu este ales de bucatarul sef.

Regrete exista pentru ca ma atasasem intr-un fel de echipa, de jucatori, de publicul de acolo care este extraordinar. Eu nu am vazut asa ceva, asa emulatie ca la Ploiesti, mai rar", a spus Stoichita.

Lovitura de teatru in Liga 1: Stoichita a preluat Petrolul

Acesta a atrenat echipa vreme de 8 etape, perioada in care a inregistrat doar o victorie si un egal, pierzand in ultimele 4 etape.

Petrolul Ploiesti se afla pe ultimul loc in clasament, cu doar 8 puncte, la 7 de urmatoarea clasata, FC Voluntari. Trebuie mentionat ca echipa are o penalizare de 6 puncte.

Scandal la o echipa din Liga 1: Stoichita nu pleaca nici daca vine Mourinho

In varsta de 61 de ani, fostul antrenor al Petrolului semnase un contract la sfarsitul lunii octombrie pana la sfarsitul sezonului, inlocuindu-l pe Eusebiu Tudor. Obiectivul era salvarea de la retrogradare. Stoichita are o cariera bogata atat la nivelul echipelor de club, cat si la cel al primelor reprezentative, pregatind, de-a lungul timpului, nationalele statului Panama, Armeniei si Kuweitului.

La nivel de club, Mihai Stoichita a antrenat gruparile Steaua Bucuresti, FC National, Litex Lovech, Sheriff Tiraspol, Ankaraguku, Pyunik Yerevan, Farul Constanta, Otelul Galati, Aris Limassol, Al Salamiya, AEL Limassol, CS Mioveni, Apollon Limassol, cucerind titlul si supercupa Romaniei, campionatul si cupa Republicii Moldova, campionatul, cupa si supercupa in Armenia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Stoichita demisie, #Mihai Stoichita plecat Petrolul, #Stoichita demisie Petrolul , #antrenor