Mihai Stoica, despre cum a fost Steaua dezavantajata de arbitri si ce atacanti sunt doriti la echipa

Marti, 04 Octombrie 2016, ora 19:59
2924 citiri
Mihai Stoica, despre cum a fost Steaua dezavantajata de arbitri si ce atacanti sunt doriti la echipa
Foto: Hepta.ro

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, sustine ca echipa a fost dezvantajata de arbitri in acest campionat, cu toate ca jucatorii lui Laurentiu Reghecampf au castigat meciul de duminica seara cu CS U Craiova, scor 2-1, in urma unui penalti acordat eronat, dupa un hent in afara careului.

Oficialul stelist a tras linie dupa primele 11 etape, iar parerea sa este alta.

"Greseli au fost, indiscutabil, dar cred ca daca tragem linie, noi suntem dezavantajati de arbitraj. In niciun caz nu suntem avantajati. Au fost cateva decizii in favoarea noastra, dar sa faci un asemenea caz cand se dicteaza penalti si hentul e evident... Si e vorba de centimetri, de milimetri. Mi se pare prea mult.

N-am vazut sa fie reactii la meciurile pe care noi le-am pierdut sau le-am terminat la egalitate din cauza unor erori flagrante de arbitraj. Ma refer la meciurile cu Dinamo si CFR. (...) Nimeni nu a spus nimic.

Noi am pierdut, am facut un punct in alea doua meciuri. Acum, toata lumea se leaga de o faza care chiar nu cred ca are foarte mare relevanta", a spus Mihai Stoica, la Digi Sport.

In minutul 74 al meciului cu CS U Craiova, la scorul de 1-1, stelistii au primit un penalti controversat, dupa un hent al lui Acka, insa la reluare se observa ca jucatorul a atins mingea cu mana in afara careului. Boldrin a inscris de la punctul cu var si a adus victoria Stelei, la limita, in derbiul de clasament al campionatului.

Citeste care au fost cateva dintre reactiile vehemente dupa eroarea de arbitraj in favoarea Stelei, din partida cu CS U Craiova

Oficialul stelist a mai vorbit si despre cele trei tinte ale Stelei pentru campania de transferuri, prin care vicecampioana doreste sa-si intareasca atacul - Denis Alibec, Claudiu Keseru si Harlem Gnohere. Dinamovistul pare cel mai aproape in acest moment de o mutare la Steaua.

"Trei stangaci, trei marcatori, trei jucatori puternici, trei jucatori cu aproximativ aceleasi calitati. Ma rog...Denis e un jucator mult mai tehnic, dribleaza foarte bine. Gnohere e poate cel mai puternic, iar Keseru probabil e cel mai marcator.

Cu Denis a fost o intelegere, avand aprobarea celor de la Astra. M-as fi bucurat sa se rezolve, nu s-a rezolvat, inteleg ca vor mai fi discutii in continuare. Daca se va materializa, o sa aflati de la domnul Becali.

Gnohere din ianuarie intra in ultimele 6 luni de contract si atunci vom putea sa discutam de el. Keseru e sub contract cu Ludogoret, are contract foarte mare, nu a existat in istoria fotbalului romanesc un contract care sa se ridice nici macar la jumatate din suma pe care o castiga Keseru acolo. Nu cred ca ar fi dispus Keseru sa vina pe un salariu pe care il putem oferi noi.

La Steaua, deciziile le ia Gigi Becali si asta trebuie sa inteleaga toata lumea. Opinia mea e ca nu e normal sa aduci un jucator care a mai fost. Niciodata nu o sa mai joace la nivelul la care a jucat", a mai precizat Mihai Stoica.

Citeste si care este cea mai recenta declaratie a lui Gigi Becali despre transferul lui Denis Alibec

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Mihai Stoica greseli arbitraj Steaua, #Mihai Stoica transferuri Steaua, #Mihai Stoica penalti Steaua , #Steaua