Meme Stoica explica de ce Sanmartean n-a ajuns la Steaua si il vede pe Stanciu la o echipa uriasa

Joi, 18 August 2016, ora 15:59
4113 citiri
Meme Stoica explica de ce Sanmartean n-a ajuns la Steaua si il vede pe Stanciu la o echipa uriasa
Foto: Hepta.ro

Directorul sportiv al Stelei, Mihai Stoica, a explicat de ce mijlocasul Lucian Sanmartean nu a ajuns la Steaua, ci la Pandurii Targu Jiu, la revenirea in Liga 1. Totodata, oficialul stelist ii vede un mare viitor lui Nicolae Stanciu, fiind de parere ca poate evolua la una dintre fortele Europei.

"Eu, in afara de Pintilii si Dica, nu am fost de acord cu repatrierile. Un jucator care a jucat pe 10.000 euro in Liga 1, s-a dus si a jucat pe 100.000 pe luna in Arabia, nu mai are aceeasi motivatie cand revine si joaca iar pe 10.000.

Noi l-am preferat pe Vlad Achim. Patronul a spus ca il vrea pe Achim. (...) Sanmartean si-a facut treaba la Steaua, este un jucator bun, dar noi vrem sa jucam cu Achim", a explicat Meme Stoica, la Sport.ro, citat de Gazeta Sporturilor.

De asemenea, acesta este de parere ca Nicolae Stanciu, dorit printre altele de Anderlecht Bruxelles si Celta Vigo, este prea valoros pentru cele doua formatii. Mihai Stoica il vede pe decarul stelist la o echipa precum Manchester City, care a invins Steaua cu 5-0, marti seara.

"Stanciu nu e jucator de Anderlecht. Poate sa joace la o echipa mare, la o echipa ca City. N-ar face nota discordanta intre De Bruyne, Silva si Nolito. Poate ma insel, dar eu asa il vad. Nu cred ca Stanciu e jucator de 6 milioane.

Daca pleaca pe 6 milioane, ia salariu 600.000. Daca pleaca pe 20 de milioane la Liverpool, va avea 2 milioane salariu. E protejatul lui Pintilii, e un baiat cuminte, e capitanul echipei.

E greu sa cumpere Celta un jucator care a spulberat Sparta Praga. Gigi, in momentul in care i-a marit contractul lui Stanciu, i l-a marit ca sa-l pastreze. Cu tot respectul pentru Celta, Stanciu nu e jucator de Celta Vigo", a mai spus directorul sportiv al Stelei, citat de Digi Sport.

Espanyol Barcelona este ultima echipa interesata de Stanciu. Pe langa fosta formatie a lui Costel Galca, de un transfer mai sunt interesate si Celta Vigo si Anderlecht Bruxelles, echipa lui Alex Chipciu facand chiar o oferta de 8 milioane de euro, refuzata insa de Gigi Becali.

Acesta a transmis ca doreste 14 milioane de euro in schimbul mijlocasului.

Stanciu mai este monitorizat de Chelsea Londra si AC Milan.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Mihai Stoica Sanmartean Steaua, #Mihai Stoica Stanciu City, #Nicolae Stanciu transfer Steaua, #Meme Stoica Nicolae Stanciu , #Steaua