Meme Stoica, atacat de suporterii Stelei

Miercuri, 25 Septembrie 2013, ora 16:253732 citiri
Meme Stoica, atacat de suporterii Stelei

Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a fost atacat de suporterii campioanei dupa ce a jignit fostele glorii ale clubului intr-o conferinta de presa.

Declaratiile dure prin intermediul carora Meme i-a terfelit pe Emerich Ienei, Anghel Iordanescu sau Tudorel Stoica au facut ca "ultrasii" din Ghencea sa reactioneze.

Acestia au mers la locuinta lui Meme Stoica, agatand pe gard doua mesaje jignitoare.

"86, taran la sat/ 2013, sclav la palat", este unul din mesajele stelistilor pentru managerul echipei, anunta postul Sport.ro.

Mihai Stoica a reusit sa-i supere pe suporteri dupa ce a jignit fostele glorii ale clubului si dupa ce a minimalizat cea mai importanta performanta din istoria fotbalului romanesc, castigarea Cupei Campionilor Europeni in 1986.

Mihai Stoica face dezvaluiri: Iata cine a vrut sa-i fure Steaua lui Becali

Daca despre Ienei si Tudorel Stoica oficialul Stelei a spus ca sunt depasiti de fotbalul modern si ca nu trebuie sa mai apara cu declaratii in presa, pe Iordanescu l-a acuzat chiar ca a vrut sa-i fure echipa lui Gigi Becali.

Ramane de vazut cum vor reactiona suporterii "ros-albastirlor" la partida de joi, cu Avantul Barsana, din Cupa Romaniei.

M.D.

Comentarii
valencia
rank 1
nici meme si prodanii nu au dreptate,dar nici stoica,puiu,imi nu au
ALTERNANTZA
rank 4
Sa traiasca MM Stoica, huligan de totzi impuns,