Incalca Meme Stoica termenii eliberarii conditionate? Cum a fost dat de gol de Reghecampf

Marti, 14 Iunie 2016, ora 10:10
4733 citiri
Incalca Meme Stoica termenii eliberarii conditionate? Cum a fost dat de gol de Reghecampf
Foto: Hepta.ro

Mihai Stoica a revenit in fotbal la putin timp dupa ce a fost eliberat conditionat din inchisoare, asta desi are o pedeapsa complementara care ii interzice sa reprezinte un club.

Nu cu mult timp in urma, Meme a reactionat oficial dupa ce jurnalistii au inceput sa puna intrebari legate de conditiile eliberarii sale si ce anume poate face la Steaua.

La vremea respectiva, Stoica sustinea ca nu este implicat in niciun fel in transferurile Stelei pentru ca nu ar avea voie, insa o declaratie a antrenorului Laurentiu Reghecampf il da de gol.

"Haideti sa lamurim cum se fac aceste transferuri la noi. Eu cu Meme ne consultam, propunem jucatori, patronul decide, dupa care Meme, care este managerul echipei, vorbeste cu jucatorul, iar acesta, daca este de acord, discuta problemele financiare cu Vali Argaseala", a spus Reghecampf la DigiSport.

Declaratia antrenorului Stelei este destul de diferita de cea a lui Stoica, cel care isi explica astfel implicarea de la Steaua:

"Nu am drept de semnatura, prin urmare nu pot fi implicat in efectuarea vreunui transfer sau a oricarei alte operatiuni economice. Nu am participat la nicio negociere privind transferul vreunui jucator apartinand clubului la care activez, sau al vreunui jucator susceptibil de a fi inregimentat de club.

Citeste ce spunea Mihai Stoica despre termenii eliberarii sale conditionate

Discutiile pe care le-am purtat cu jucatorii care au semnat sau urmeaza sa semneze contracte cu clubul la care activez s-au referit strict la probleme legate de vizita medicala si programul de pregatire al echipei."

Este de altfel greu de crezut ca Meme discuta despre vizita medicala si programul de pregatire al echipei cu jucatori care nu si-au dat inca acordul pentru transfer, abia dupa intalnirea cu Stoica ei ajungand la Argaseala pentru a semna contractele.

Daca instanta va stabili ca Mihai Stoica incalca termenii eliberarii conditionate sau pedeapsa complementara care ii interzice implicarea in fotbal pentru o perioada de doi ani, el ar putea reveni in inchisoare pentru executarea completa a condamnarii.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Mihai Stoica eliberat conditionat, #Mihai Stoica Steaua eliberare, #Meme Stoica termeni eliberare conditionata , #Steaua
Comentarii