Imaginile de la meciul naționalei care l-au revoltat pe Mihai Stoica: ”El, marele fotbalist!”

Marti, 27 Septembrie 2022, ora 10:51
3734 citiri
Imaginile de la meciul naționalei care l-au revoltat pe Mihai Stoica: ”El, marele fotbalist!”
Mihai Stoica

Naţionala de fotbal a României a învins echipa Bosniei-Herţegovina cu scorul de 4-1 (1-0), luni seara, pe Stadionul Rapid-Giuleşti din Bucureşti, în Grupa a 3-a a Ligii B din Liga Naţiunilor, dar a retrogradat în Liga C.

Tricolorii au obţinut una dintre cele mai clare victorii din ultimii ani, însă nu au putut evita clasarea pe ultimul loc şi retrogradarea, după ce Finlanda a câştigat cu 2-0 în Muntenegru.

Dennis Man (38), George Puşcaş (73, 86) şi Andrei Raţiu (79) au marcat pentru România, dar o evoluţie remarcabilă a avut Nicuşor Bancu, coautor la primele două goluri şi cu o contribuţie majoră la al treilea. Pentru oaspeţi, care erau deja promovaţi în Liga A, a înscris Edin Dzeko (77).

Imaginile cu bucuria afișată de jucătorii naționalei la golurile marcate, în ciuda retrogradării, l-au deranjat pe Mihai Stoica, managerul FCSB criticându-l în special pe atacantul George Pușcaș.

„Am bătut echipa a doua a Bosniei, una care nu mai avea niciun obiectiv. Partea proastă e ca ne-a bătut echipa a doua a Muntenegrului. Am jucat împotriva nimănui, să nu ne păcălim. Băieții ăștia au venit în vacanță aici. Știam din minutul 50 că am retrogradat.

Dacă știai că ai retrogradat, măcar abține-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă. E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru și Bosnia. Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea... El, marele fotbalist de la națională!

Acum o să vină selecționerul să ne spună că a fost o victorie bună și că ne ajută. O să facă deja check-in pentru preliminariile următoare”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Gică Hagi a intrat în direct și s-a luat de Edi Iordănescu pentru ce i-a făcut fiului său
Ianis Hagi a jucat în ambele meciuri ale echipei naționale, dar nu a fost titular nici cu Irlanda de Nord nici contra Columbiei. Acest lucru l-a deranjat pe Gică Hagi care a intrat în direct...
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep: ”Toată lumea se preocupă”
Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep: ”Toată lumea se preocupă”
Simona Halep, care a revenit în competiţii la Miami Open după ce TAS i-a redus suspendarea pentru încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis de la 4 ani la 9 luni, face parte din echipa...
#Mihai Stoica, #nationala, #George Pu ca , #nationala