Cum s-a schimbat Meme Stoica in inchisoare: Te face salbatic puscaria asta

Joi, 18 Februarie 2016, ora 21:40 4711 citiri
Foto: Twitter/ Adrian Costeiu

Gigi Becali, finantatorul Stelei, a vorbit despre modul in care s-a schimbat Mihai Stoica in cei aproape doi ani petrecuti in inchisoare.

Becali sustine ca Meme isi doreste sa faca o multime de lucruri pentru Steaua, insa se teme ca ar putea reveni in spatele gratiilor pentru ca poate incalca termenii liberarii conditionate.

"Mihai e distrus dupa fotbal. Ma suna de cinci ori pe zi ca face aia sau aia. I-am zis sa stea linistit ca poate se prinde si justitia ce face el. Lui Meme ii e frica. Eu am facut un an de puscarie in regim deschis, mai ieseam afara si mai socializam. Dar el a stat numai in puscarie, te face salbatic puscaria asta. Bine, el e si mai sperios", a declarat Becali la DigiSport.

Mihai Stoica a fost eliberat conditionat in cursul zilei de luni, dupa ce a executat un an si 11 luni de inchisoare din condamnarea de 3 ani si jumatate primita in Dosarul Transferurilor.

Mihai Stoica, liberat conditionat din inchisoare - decizie definitiva

Pedeapsa complementara primita de Meme ii interzice acestuia sa ocupa o functie de reprezentare in fotbal timp de doi ani dupa ce iese din penitenciar.

La cateva ore de la eliberare, Stoica a asistat din tribune la partida disputata de Steaua la Chiajna, in etapa a 24-a din Liga 1.

M.D.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News