Stanisoara: USL se afunda in sondaje, prapastia e aproape pentru "alianta de ciolan"

Vineri, 28 Septembrie 2012, ora 22:55
3486 citiri
Stanisoara: USL se afunda in sondaje, prapastia e aproape pentru "alianta de ciolan"
Foto: Arhiva

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a declarat, vineri, ca prin guvernarea "catastrofala" si prin "pseudo-politicienii sai", USL "se afunda singura in sondaje", sustinand ca nici consultantii Uniunii nu mai pot ascunde ca "prapastia este aproape pentru alianta de ciolan".

"Tabloul care se vede din afara tarii este realist si trage un semnal de alarma privind imaginea si reputatia proasta pe care actuala Putere si le-a atras in ultimele cinci luni", a precizat Mihai Sanisoara intr-o declaratie de presa.

Prim vicepresedintele PDL a mentionat ca faptul ca "prin guvernarea sa catastrofala si prin pseudo-politicienii sai, USL se afunda singura in sondaje si, din pacate, odata cu alianta asta subreda, Romania este impinsa tot mai mult la marginea Europei".

"Acesta a fost mesajul, printre randuri, pe care pana si agentia de presa Reuters l-a transmis liderilor USL, care nu par deloc ingrijorati de haosul economic, financiar si politic in care au adus tara in doar cinci luni", a completat democrat-liberalul.

Mihai Stanisoara spune ca reprezentantii PSD si cei ai PNL trebuie sa vina cu solutii la problemele societatii, dar ca "sunt prea aroganti".

"Din pacare, aroganta domnilor de la PSD si PNL este mult prea mare pentru a recunoaste ca a conduce o tara presupune a veni cu solutii la problemele acute ale societatii", a opinat senatorul PDL.

"Romanii s-au saturat de circ la televizor, de usi trantite in sedinte de interes national sau de ministri-anonimi care stau inchisi in birou sa nu dea socoteala pentru lipsa lor de activitate", a adaugat el.

Liderul democrat-liberal a sustinut ca nici consultantii USL nu mai pot ascunde faptul ca situatia "nu e deloc roz" si ca "prapastia" este aproape pentru "alianta de ciolan".

"Asta se vede chiar si in sondajele realizate de consultantii USL care nu mai pot ascunde ca situatia nu e deloc roz si ca prapastia e aproape pentru alianta de ciolan. Ca lider, sa pierzi 10 procente in doua luni, este semn ca daunezi tarii, ca populatia nu mai are incredere in tine ca esti capabil sa faci ceva bun pentru ea", opinat Stanisoara.

Senatorul PDL s-a aratat convins ca decembrie va aduce "dusul rece" pentru politicienii USL.

"Am convingerea ca decembrie va aduce dusul rece pentru politicienii USL. La cum arata sondajele in prezent si cum evolueaza lucrurile, peste doua luni o sa ii mai voteze doar familiile, sponsorii si alegatorii plimbati cu autocarele pe la urne", a conchis Mihai Stanisoara.

Uniunea Social-Liberala ar obtine la alegerile parlamentare 58% din optiunile electoratului, fiind urmata in topul preferintelor de PP-DD, cu 18% din voturi, in timp ce Alianta Romania Dreapta ar obtine 16%, potrivit unui sondaj de opinie al CSCI comandat de RTV.

Potrivit unui alt sondaj, dar IMAS, realizat pentru "Adevarul", USL ar obtine voturile a 55% din romani, PDL - 17,8%, PPDD ar avea 15,5% , iar si UDMR - 5,3%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Stanisoara USL alianta ciolan, #Stanisoara USL sondaje , #PDL