Stanisoara: Sunt un om care renunta atunci cand nu mai e nicio speranta

Joi, 07 Martie 2013, ora 10:34
2332 citiri
Stanisoara: Sunt un om care renunta atunci cand nu mai e nicio speranta

Deputatul Mihai Stanisoara a declarat, miercuri seara, ca "e un om care nu se uita cu manie in trecut, ci cu incredere in viitor", dar ca "renunta atunci cand vede ca nu mai e nicio speranta".

Stanisoara s-a declarat ca fiind unul dintre criticii interni ai guvernarii PDL, inca din 2012, insa a refuzat sa comenteze prea mult despre PDL: "E complicat sa vin acum sa fac dezvaluiri din bucataria PDL".

Totodata fostul prim-vicepresedinte PDL Mihai Stanisoara a precizat ca nu s-a regasit in niciuna din cele trei motiuni depuse la PDL si ca nici Monica Macovei, nici Elena Udrea si nici Vasile Blaga nu l-au convins: "Cel pe care l-am crezut mai potrivit este Adriean Videanu, cel care intelege cu adevarat dreapta".

Stanisoara: Blaga e obosit, Udrea pare mai proaspata, mai determinata, mai vie

Facand o comparatie intre Vasile Blaga si Elena Udrea, deputatul a spus ca Vasile Blaga este "uzat, obosit" si "nu a respectat pe nimeni si nimic in partid".

"Vasile Blaga nu a respectat pe nimeni si nimic in partid, nici pe mine. (...) Uitati-va la el, e uzat, e obosit", in schimb Elena Udrea "pare mai proaspata, mai determinata, mai vie" si "a venit din urma pe turnanta" in cursa pentru sefia PDL, considera Mihai Stanisoara.

Stanisoara trece la PNL. PDL: "Bine ca a scapat partidul de un gunoi"

Stanisoara, despre plecarea la PNL: Nu sunt un om fericit, dar s-a umplut paharul

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Mihai Stanisoara era prim-vicepresedinte PDL, lider al grupului deputatilor democrat-liberali si presedintele organizatiei judetene Mehedinti a PDL.

In perioada 2007 - 2008, Stanisoara a fost consilier prezidential pentru securitate nationala, iar ulterior, pana in octombrie 2009, a fost ministru al Apararii.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

"Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi. Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul", a declarat deputatul PDL, miercuri.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca a decis sa propuna conducerii PNL ca Mihai Stanisoara sa primeasca, prin derogare, functia de vicepresedinte al PNL pe domenii care tin de securitatea nationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Mihai Stanisoara renuntare speranta, #Mihai Stanisoara trecere PDL PNL , #PNL