Stanisoara: Ponta este Agamita Dandanache

Joi, 04 Octombrie 2012, ora 21:41
1925 citiri
Stanisoara: Ponta este Agamita Dandanache
Foto: Arhiva

Mihai Stanisoara a declarat, joi, ca e "o mostra clara de incompetenta" faptul ca proiectul de modificare a taxelor a disparut de pe site-ul Ministerului Finantelor. "Daca intr-adevar jucam in piesa 'O scrisoare pierduta' asa cum afirma Ponta, atunci insusi premierul este Agamita Dandanache", a spus Stanisoara.

"Ministrii USL, in frunte cu prim-ministrul Victor Ponta, se joaca cu soarta milioanelor de romani, fara sa le pese de consecintele gesturilor lor. Pe de o parte, avem o mostra clara de incompetenta: proiectul de modificare a taxelor locale este pus pe site, dupa care premierul infirma, si in cele din urma dispare orice urma a acestui proiect.

Este inadmisibil, cu atat mai mult cu cat liderii USL dau dovada si de o inconstienta criminala si de un cinism atroce: cati romani au suferit, oare, atacuri de panica cand au aflat cati bani in plus ii obliga sa plateasca guvernarea USL? Totul, pentru ca mai apoi, in cateva ore, sa afle de la Victor Ponta ca cineva s-a jucat nervii lor", precizat prim-vicepresedintele PDL intr-o declaratie de presa.

Stanisoara a mai spus ca, daca este sa mergem "pe logica" premierului si jucam in piesa "O scrisoare pierduta", atunci insusi Victor Ponta este "Agamita Dandanache".

Victor Ponta a declarat, miercuri seara, ca a fost enervat "foarte tare" de publicarea proiectului privind majorarea taxelor locale.

"Cand am vazut stirea, ca eu n-am vazut propunerea, cand am vazut stirea, am pus mana pe telefon, l-am sunat pe domnul Florin Georgescu si am zis: 'Domnule, ati innebunit? Ce aveti?', 'Nu stiu nimic. Stai sa-l sun pe domnul Liviu Voinea'. Il suna pe Liviu Voinea, care spune: 'Nu stiu nimic. Stati sa verific' - ca asa-i la Ministerul de Finante, este ca in 'O scrisoare pierduta'", a relatat Ponta la Realitatea TV.

Ulterior iesirii publice a lui Ponta pe acest subiect, proiectul a fost retras de pe site-ul ministerului.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Stanisoara Victor Ponta, #Stanisoara taxe impozite locale , #stiri Mihai Stanisoara
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Poza maxi
maxi
rank 5
Tipul asta are cerere depusa ca sa candideze pt USL!