Stanisoara nu se teme de o motiune simpla a liberalilor pe Aparare

Marti, 19 Mai 2009, ora 19:52 611 citiri

Ministrul Apararii, Mihai Stanisoara, sustine ca nu se teme de o motiune simpla initiata de PNL pe Aparare si le-a reamintit liberalilor de perioada in care ei s-au aflat la conducerea ministerului.

"Este un exercitiu democratic, nu este nicio problema. Daca vorbim despre liberali, ar trebui sa se uite putin la ce s-a intamplat in minister atunci cand erau la putere si cand nu era aceasta situatie de criza economica", a spus Stanisoara.

Vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera, liberalul George Scutaru, a declarat pe 5 mai ca PNL are in vedere depunerea unei motiuni simple in domeniu, daca ministrul de resort nu prezinta efectele rectificarii bugetare si nu revine asupra taierii subventiei pentru masa calda a militarilor.

Vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor a prezentat unele efecte ale rectificarii bugetare, de care a luat cunostinta prin sesizarile depuse la Comisie. Potrivit lui Scutaru, la nivelul unitatilor Ministerului care fac parte din Fortele Terestre, s-a luat decizia ca, incepand cu data de 1 mai, Ministerul sa nu mai subventioneze masa calda acordata zilnic militarilor.

Vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor le-a solicitat, in numele PNL, ministrilor Dan Nica si Mihai Stanisoara sa prezinte Comisiilor de aparare ale Parlamentului o analiza a efectelor recitificarii bugetare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News