Stanisoara, in 2012: Antonescu - domnul Goe. Guvernul USL, betivul satului

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 15:38
2395 citiri
Stanisoara, in 2012: Antonescu - domnul Goe. Guvernul USL, betivul satului
Foto: Digi 24

Proaspat membru liberal, Mihai Stanisoara a atacat de mai multe ori USL, Guvernul Ponta si pe presedintele PNL Crin Antonescu, pe parcursul anului 2012. Astfel, liderul liberal a fost comparat cu "domnul Goe", iar Guvernul USL cu "betivul satului".

Fostul ministru al Apararii il compara pe Crin Antonescu cu "domnul Goe", pe 28 octombrie 2012, intr-o postare publicata pe blogul sau. Postarea a fost stearsa, insa, miercuri dupa-amiaza, in timpul conferintei comune sustinute de cei doi, incepand cu ora 13.00.

Stanisoara trece la PNL. PDL: "Bine ca a scapat partidul de un gunoi"

"Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara este de parere ca interventia copresedintelui USL Crin Antonescu la emisiunea 'Dupa 20 de ani' difuzata astazi de Pro Tv este de o ignoranta si o inconstienta iesite din comun, chiar si pentru politicienii demagogi de la PSD si PNL", nota Mihai Stanisoara, pe 28 octombrie.

"Dupa ce s-a razboit cu propriii colegi, care nu ii accepta conducerea dictatoriala si extrem de paguboasa, dupa ce a facut praf ideea de liberal si liberalism, domnul Crin Antonescu a decis ca e momentul sa comita o noua gafa majora, oare a cata, si in plan extern.

Ii recomand domnului Antonescu sa citeasca cu atentie Legea nr. 1/1998 privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe. Daca ar face ceea ce ii recomand, domnul Antonescu ar vedea foarte clar ca SIE este organul de stat specializat in domeniul informatiilor externe destinate decidentilor romani cu atributii in domeniul sigurantei nationale si apararea tarii si a intereselor sale.

Stanisoara: Crin Antonescu nu cunoaste legea de functionare a SIE

Ii spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statului roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu, dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman. Un adevarat Domnu' Goe de care Caragiale ar fi fost tare mandru!", a afirmat deputatul, pe blogul sau.

Tot acolo, in luna decembrie, dupa alegerile parlamentare, Mihai Stanisoara s-a aratat convins ca PSD va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale din 2014 si a lasat sa se inteleaga ca PSD nu il va sustine pe Crin Antonescu pentru aceasta functie.

Mihai Stanisoara, vicepresedinte PDL: Liderii USL sunt de nivelul ligii secunde

Totodata, pe 19 octombrie, Stanisoara afirma ca Antonescu incearca sa isi elimine adversarii puternici din partid, iar in ianuarie 2012 spunea ca "liderii USL sunt de nivelul ligii secunde".

"Din nefericire pentru Romania, liderii USL sunt de nivelul ligii secunde din politica romaneasca prin limbaj, atitudine, comportament, aspiratii. E un paradox, deoarece in PSD si PNL chiar exista politicieni de valoare", spunea senatorul PDL de atunci.

Stanisoara, despre Ponta si Guvernul sau: Agamita Dandanache si betivul satului. USL - "Alianta de ciolan"

Acesta a declarat, pe 4 octombrie, ca e "o mostra clara de incompetenta" faptul ca proiectul de modificare a taxelor a disparut de pe site-ul Ministerului Finantelor. "Daca intr-adevar jucam in piesa 'O scrisoare pierduta' asa cum afirma Ponta, atunci insusi premierul este Agamita Dandanache", a spus Stanisoara.

Stanisoara: Ponta este Agamita Dandanache

In toamna, deputatul acuza Guvernul Ponta ca "arunca zeci de mii de oameni in somaj", in urma blocarii fondurilor europene, si spunea ca ii este rusine de gestul Guvernului Ponta de a nu invita Presedintia la ceremoniile de Ziua Armatei, pe care l-a calificat drept "incalificabil si josnic".

La jumatatea lunii octombrie, acelasi Mihai Stanisoara spunea despre guvernarea USL ca este "ca betivul satului, bea toti banii la carciuma, apoi isi bate nevasta".

"Mi se pare incredibil, ca premier al unei tari, sa apari pe toate posturile, sa te lauzi ca ai cel mai performant guvern, ca maresti salariile la toata lumea, ca ai solutii si specialisti pentru toate problemele tarii si apoi sa vii sa te plangi la televizor ca altii nu ti-au lasat bani pentru ultimele zile din an.

Guvernarea USL se comporta ca betivul satului care isi bea toti banii intr-o seara la carciuma, cu prietenii de pahar, iar noaptea cand ajunge acasa isi bate nevasta pe motiv ca au ramas fara bani de mancare", spunea fostul ministru al Apararii.

Stanisoara: Guvernarea USL e ca betivul satului, bea toti banii la carciuma, apoi isi bate nevasta

Printre celelalte declaratii critice ale lui Stanisoara la adresa USL, se numara cea potrivi careia Uniunea "a adus tara intr-un Triunghi al Bermudelor", "primarii PDL din Mehedinti sustinatori ai USL sunt santajati agresiv", "USL se afunda in sondaje, prapastia e aproape pentru 'alianta de ciolan'" sau "USL nu ajunge prea departe, pilotul si copilotul nu sunt compatibili".

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Frunzaverde: Am incurajat trecerea lui Stanisoara, vor mai fi veniri din PDL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

"Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi. Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul", a declarat deputatul PDL.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca a decis sa propuna conducerii PNL ca Mihai Stanisoara sa primeasca, prin derogare, functia de vicepresedinte al PNL pe domenii care tin de securitatea nationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
#Mihai Stanisoara trece PNL, #Stanisoara Antonescu PNL, #Stanisoara Antonescu domnul Goe, #Stanisoara USL betivul satului, #Stanisoara atacuri Victor Ponta , #PNL