Stanisoara: Crin Antonescu nu cunoaste legea de functionare a SIE

Duminica, 28 Octombrie 2012, ora 23:03
1969 citiri
Stanisoara: Crin Antonescu nu cunoaste legea de functionare a SIE
Foto: EVZ

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara afirma ca liderul liberal Crin Antonescu a dat dovada de "ignoranta si inconstienta iesite din comun" atunci cand l-a acuzat pe seful SIE ca nu i-a informat pe oficialii europeni despre situatia reala din Romania.

"Ii recomand domnului Antonescu sa citeasca cu atentie Legea nr. 1/1998 privind organizarea si functionarea Serviciului de Informatii Externe. Daca ar face ceea ce ii recomand, domnul Antonescu ar vedea foarte clar ca SIE este organul de stat specializat in domeniul informatiilor externe destinate decidentilor romani cu atributii in domeniul sigurantei nationale si apararea tarii si a intereselor sale.

Daca SIE ar fi furnizat informatii despre situatia din Romania decidentilor europeni, ar fi incalcat grav legea de functionare si Constitutia", scrie Stanisoara pe blog.

Liderul PDL tine sa-i mai transmita lui Crin Antonescu ca nu poate sa se foloseasca de institutiile statului dupa cum doreste.

"Ii spun astfel presedintelui PNL, foarte clar, ca nu poate manipula partenerii occidentali folosindu-se de institutiile statului roman dupa bunul sau plac. Stiu ca este o veste trista pentru domnul Antonescu dar trebuie sa inteleaga ca a devenit cel mai ridicol si caraghios politician roman", concluzioneaza Stanisoara.

Crin Antonescu il ataca pe seful SIE: Melescanu da raspunsuri frivole

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat, duminica, deranjat de reactia lui Teodor Melescanu, care a spus ca SIE nu este "agentie de PR" a liderilor politici. "Este un raspuns frivol", a atacat Antonescu.

"Adica in momentul in care cineva delireaza, Monica Macovei sau Traian Basescu, unul in Parlamentul European, altul la garaj, sediul politic, si incepe sa vorbeasca despre lovitura de stat atunci cred ca este nu o actiune de PR, ci o actiune de datorie si de datorie a unui serviciu care este in slujba natiunii romane si care are anumite contacte cu serviciile similare, cu omologii, sa spuna: Nu, nu e nicio lovitura de stat", a indicat Antonescu, intr-o emisiune la PRO TV.

O.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Stanisoara Crin Antonescu, #Stanisoara Antonescu SIE, #Stanisoara SIE , #PDL