Deputat PDL, despre plecarea lui Stanisoara: Domnul Vasile Blaga are o mare problema

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 22:56
1510 citiri
Deputat PDL, despre plecarea lui Stanisoara: Domnul Vasile Blaga are o mare problema

Mihai Stanisoara era mana dreapta a lui Vasile Blaga, iar cand mana dreapta pleaca la adversarul politic, ai o foarte mare problema, comenteaza deputatul PDL de Salaj, Lucian Bode, plecarea prim-vicepresedintelui PDL la PNL.

"Fara indoiala, plecarea oricarui membru din partid, cu atat mai mult a prim-vicepresedintelui partidului, este o pierdere pentru noi. Este un moment trist pentru Partidul Democrat Liberal. Desi este cunoscut in interiorul PDL faptul ca de foarte putine ori am impartasit acelasi punct de vedere cu domnul Radu Berceanu, trebuie sa recunosc ca, de data aceasta, are perfecta dreptate cand spune ca, in vremuri tulburi, in vremuri grele de opozitie, oportunistii si gunoaiele ies la suprafata", declara Bode intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

Totusi, adauga deputatul PDL, "oportunisti au fost, sunt si vor fi in toate partidele, mai ales in momentul in care partidul este trimis in bancile opozitiei", insa, este important acum sa vorbim despre situatia dificila in care se afla actuala conducere a PDL.

"Daca despre Sorin Frunzaverde nu se stia exact al cui "locotenent" a fost, in cazul lui Mihai Stanisoara nu cred ca mai exista niciun dubiu. A fost contestatarul constant al lui Emil Boc, iar din 2012 este prim-vicepresedintele partidului, mana dreapta a domnului Vasile Blaga. Cand mana dreapta, cand prim-vicepresedintele partidului pleaca la adversarul politic, ai o foarte mare problema", sustine Lucian Bode.

"Am un sentiment de deja-vu gandidu-ma la ce s-a intamplat in PDL inaintea caderii Guvernului Mihai Razvan Ungureanu. Si-acum suntem in fata unui examen foarte important pentru PDL, Conventia Nationala din 23 martie. Nu cred in teoria conspiratiei, intalniri de taina, loje masonice samd, dar constat cu regret faptul ca intreg partidul, in frunte cu presedintele Vasile Blaga, a aflat de la televizor despre aceasta dezertare. Ceea ce dovedeste o ruptura majora fata de membrii importanti ai partidului", adauga deputatul PDL.

Aceasta dezertare ne lamureste oarecum asupra "performantei" politice pe care Mihai Stanisoara a avut-o in ultima perioada, spune Lucian Bode, care enumera: presedinte de organizatie judeteana, prim-vicepresedinte, lider de grup la Camera Deputatilor, impus de actualul BPN, responsabil cu coordonarea organizatiilor din sudul tarii. Organizatii care, la referendumul privind suspendarea Presedintelui Traian Basescu din vara anului 2012, mai aveau putin si treceau de 110% "mobilizare" la vot. Ca sa nu mai spun ca, la alegerile generale, i-a batut PPDD-ul la scor!

Dezertare-surpriza din PDL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara trece la PNL

Mihai Stanisoara era liderul deputatilor PDL si a fost ministrul Apararii in Guvernul Boc.

"Vreau sa va spun inca de la inceput ca sunt un om care nu se uita cu manie in trecut, ci priveste cu speranta si incredere in viitor. Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurul partid care poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL.

Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi", a spus Stanisoara.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Lucian Bode reactie Stanisoara PNL, #plecare Mihai Stanisoara PNL, #plecare Stanisoara Blaga problema , #PNL