Cristian Radulescu (PDL): Atacurile lui Stanisoara impotriva lui Antonescu erau justificate

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 15:15 2703 citiri
Foto: Arhiva

Intrat miercuri in PNL, fostul prim-vicepresedinte PDL Mihai Stanisoara a fost catalogat de democrat-liberali drept "un oportunist", apreciind ca plecarea sa este de bun augur pentru PDL, deoarece partidul "se mai curata de gunoaie".

Nu toti fostii colegi s-au intors insa impotriva lui Stanisoara, proaspat liberal. Acesta sustinea, in urma cu doar patru luni, ca liderul PNL Crin Antonescu isi elimina si santajeaza adversarii din partid in apropierea Congresului PNL si ca isi terorizeaza colegii. Doua saptamani mai tarziu, Stanisoara recidiva, afirmand despre Antonescu ca este "cel mai caraghios si ridicol roman".

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a avut o scurta interventie la B1 TV. El a declarat ca atacurile lui Stanisoara "erau justificate" si faceau parte "din fisa postului".

Stanisoara trece la PNL. PDL: "Bine ca a scapat partidul de un gunoi"

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

Mihai Stanisoara era liderul deputatilor PDL si a fost ministrul Apararii in Guvernul Boc.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News