Ungureanu s-a dus cu elicopterul in Vrancea: Mergem unde e nevoie, la munca

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 10:23
1996 citiri
Ungureanu s-a dus cu elicopterul in Vrancea: Mergem unde e nevoie, la munca

Premierul Mihai Razvan Ungureanu, insotit de ministrul Apararii Nationale si cel al Administratiei si Internelor, a ajuns, sambata dimineata, cu elicopterul, in localitatea vranceana Dumbraveni, declarand ca a venit "la munca".

Premierul a ajuns in judetul Vrancea cu un elicopter al MAI.

Mihai Razvan Ungureanu a venit insotit de ministrul Apararii Nationale, Gabriel Oprea, si de ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.

Intrebat unde va merge, premierul a raspuns: "Unde e nevoie, la munca", apoi a adaugat: "Sa o luam din loc, timpul e pretios".

Cei trei au fost asteptati de prefectul judetului Vrancea, Sorin Hornea, de presedintele Consiliului Judetean, Marian Oprea, precum si de militari.

Ulterior, Ungureanu, Oprea si Berca s-au urcat intr-o masina, plecand la sediul Primariei Dumbraveni, pentru a participa la sedinta comandamentului pentru situatii de urgenta.

Premierul urmeaza sa viziteze si localitatile Bogza Caiata si Dumitresti, izolate din cauza zapezii.

Ministrul Administratiei si Internelor, Gabriel Berca, a dispus, vineri, trimiterea de trupe de jandarmi si de pompieri de la Bacau in judetul Vrancea, iar din Prahova catre localitati din judetul Buzau, pentru a ajuta la salvarea de vieti omenesti, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Presedintele CJ Vrancea, Marian Oprisan, a anuntat, vineri seara, ca a fost instituita situatie de urgenta in judet, in conditiile in care zeci de mii de persoane sunt izolate din cauza zapezii.

Aproximativ 40.000 de oameni sunt izolati de o saptamana in peste 50 de localitati din judetul Vrancea, ramanand fara alimente, apa si medicamente, afirma conducerea Consiliul Judetean, in timp ce prefectul sustine ca mai sunt izolate doar noua localitati.

Un numar de 12 persoane din localitati izolate din judetul Vrancea au murit in ultimele zile.

In judetul Buzau, aproximativ 23.000 de persoane din 20 de comune sunt izolate, cele mai afectate localitati fiind Glodeanu Silistea, Scutelnici, Vadu Pasii si Sageata, unde zapada atinge si cinci metri inaltime. In aceste localitati drumurile nu mai exista practic, iar multi localnici nu mai au alimente, in conditiile in care magazinele sunt goale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#Mihai Razvan Ungureanu Vrancea, #vizita Vrancea Buzau, #Gabriel Oprea , #premier