Ungureanu: Iau serios in considerare demisia din PNL

Duminica, 03 Iunie 2012, ora 22:554759 citiri
Ungureanu: Iau serios in considerare demisia din PNL

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca, in acest moment, dupa ce PNL a contribuit la daramarea Guvernului sau si nemaifiind un partid de dreapta, el nu se mai considera legat de liberali nici politic, nici afectiv, deci ia in calcul sa demisioneze din formatiune.

Ungureanu a fost intrebat de ce "tine" atat de mult sa fie membru PNL, de vreme ce PNL nu il vrea.

"Eu nu cunosc ce vrea si ce nu vrea PNL-ul, eu va spun care este statutul meu in acest moment si cand va spun ca sunt un om de dreapta si merg cu cei care sustin dreapta, evident merg cu cei care sustin dreapta. PNL in momentul de fata sustine dreapta? Nu cred! In momentul de fata PNL este intr-o alianta impotriva naturii", a replicat el.

Urmatoarea intrebare a vizat motivele pentru care mai ramane membru PNL in aceste conditii.

"As fi si eu curios sa stiu daca exista cu adevarat statutul de membru PNL al lui Mihai Razvan Ungureanu, pentru ca de partea cealalta se spune ca nu, stiinta mea este altceva. Fiti convinsa insa de urmatorul lucru si repet ce am spus: nu vad absolut niciun impediment in a-mi da demisia formal si foarte clar din PNL.

Este partidul care m-a dat jos, a dat jos Guvernul Ungureanu, s-a exprimat in felul in care a izbutit sa o faca la motiunea de cenzura, deci afectiv in momentul de fata, sau politic, nu vad ce ne-ar putea lega", a continuat el.

Chestionat apoi daca declaratiile sale trebuie interpretate in sensul ca a decis deja sa demisioneze, Ungureanu a raspuns pozitiv. "Acest lucru este foarte serios luat in considerare", a incheiat el discutia pe aceasta tema.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News