Ungureanu dezvaluie ca a vorbit marti la telefon cu Ponta

Marti, 13 Martie 2012, ora 23:40
4028 citiri
Ungureanu dezvaluie ca a vorbit marti la telefon cu Ponta
Foto: Antena 3

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a dezvaluit, marti seara, ca l-a sunat din nou pe presedintele PSD, Victor Ponta, in dupa-amiaza aceleiasi zile, discutand despre intoarcerea Opozitiei in Parlament.

Seful Guvernului a spus ca nu l-a sunat si pe celalalt co-presedinte al USL, Crin Antonescu, motivand ca nu a avut timp, dar ca il va suna.

Ungureanu: Primul ministru nu are obrazul atat de gros pentru a-i certa pe oameni

"Acest dialog exista. Ma va ierta domnul presedinte Ponta - noi ne-am auzit la telefon si in aceasta dupa-amiaza. E vorba de nevoia de a ne intalni pentru a discuta prioritatile legislative necesare. E vorba de pachetul pe energie. Mi se pare corect politic, dar si democratic (...) N-am apucat sa-l sun (pe Crin Antonescu -n.red), dar il voi suna si pe domnia sa, evident", a spus Ungureanu, la Antena 3.

Premierul l-a laudat pe Ponta pentru discursul pentru Parlament si si-a mai cerut inca o data scuze pentru faptul ca a dezvaluit convorbirea lor.

Ungureanu: Toti sefii de structuri centrale sunt in evaluare

"Ati vorbit de discursul domnului presedinte Ponta - mi s-a parut ca e vorba de proba unui comportament politic care e dezirabil - bun simt, corectitudine politica, critica spusa in teremenii celei mai urbane expresii, Parlament de culoare europeana se numeste acest lucru. Ce a facut domnul presedinte Ponta mi s-a parut normalitatea insasi. Gesturile de normalitate au inceput sa ni se para anormale...

Sper ca dl Ponta sa ma scuze ca am facut confidenta aceasta", a mai afirmat seful Executivului.

Ungureanu explica de ce cresc salariile si nu scade CAS

Vrea Opozitia in Parlament

Mihai Razvan Ungureanu spune ca e foarte important sa revina Opozitia la lucrarile Parlamentului, spunand ca primul pachet legislativ la discutarea caruia ar vrea sa aiba USL in plen e cel referitor la energie.

"In primul rand, am afirmat ca e extrem de importanta prezenta Opozitiei in Parlament, macar pentru ca exista suficiente politici strategice ce trebuie tratate in perspectiva interesului national.

Ungureanu vrea o Lege a Sanatatii cu valoare terapeutica

Urmeaza sa discutam proiectul privind pachetul pe energie - ce intra in el e crucial pentru Romania - e esential sa fie prezenta si Puterea si Opozitia.

Schengen sau MCV - toate acestea se trateaza intr-un Parlament reunit in formula completa (...) nu exista o piedica subiectiva care sa impiedica dialogul (...) nu pot eu aduce in Parlament Opozitia, cand sunt alte criterii care o impiedica", a conchis Ungureanu.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Ungureanu declaratii, #Ungureanu telefon Ponta, #Ungureanu Opozitie Parlament , #stiri Mihai Razvan Ungureanu