Toti consilierii si secretarii de stat ai lui Ungureanu demisioneaza inainte de venirea lui Ponta

Joi, 03 Mai 2012, ora 11:274387 citiri
Toti consilierii si secretarii de stat ai lui Ungureanu demisioneaza inainte de venirea lui Ponta
Foto: Arhiva

Toti consilierii si secretarii de stat din aparatul de lucru al premierului demis Mihai Razvan Ungureanu demisioneaza din functie, urmand sa elibereze posturile pana la instalarea noului Guvern.

"S-a considerat ca asa este normal, ca toti consilierii si secretarii de stat din aparatul de lucru al prim-ministrului Ungureanu sa demisioneze si sa elibereze posturile pana la sosirea la Palatul Victoria a premierului desemnat Victor Ponta", au declarat, joi, pentru Mediafax surse oficiale.

Andreea Paul Vass a anuntat joi ca a demisionat din functia de consilier de stat al primului ministru, precizand ca va fi "in mijlocul evenimentelor ce vor urma", intrucat "drumul" ei politic a fost si este legat de PDL.

Andreea Paul (Vass) a fost numita in fuctia de la Palatul Victoria de catre premierul Emil Boc, in februarie 2009, si a ramas in acelasi post si in timpul Guvernului Ungureanu.

Si Ioana Muntean, fostul purtator de cuvant al Guvernului Emil Boc paraseste Palatul Victoria. Contactata de Ziare.com, Ioana Muntean a confirmat ca si-a dat demisia din functia de secretar de stat - sef al departamentului de comunicare, alaturi de toti consilierii lui Mihai Razvan Ungureanu.

Majoritatea consilierilor si secretarilor de stat din aparatul de lucru al premierului lucreaza in Palatul Victoria din mandatul fostului prim-ministru Emil Boc, la care se adauga si consilieri numiti personal de Ungureanu.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii