Pedelistii care renunta la PDL pentru partidul lui MRU nu vor candida la parlamentare

Joi, 30 August 2012, ora 18:243114 citiri
Pedelistii care renunta la PDL pentru partidul lui MRU nu vor candida la parlamentare

Surse din cadrul conducerii PDL au declarat joi pentru NewsIn ca una dintre conditiile Aliantei de Centru Dreapta este ca niciun democrat-liberal nu va mai putea candida la parlamentare daca pleaca pentru partide precum cel al lui Mihai Razvan Ungureanu.

Mai multe publicatii au scris ca doi deputati PDL, Danut Liga si Stefan Pirpiliu, au demisionat din partidul condus de Vasile Blaga, ei trecand la miscarea pe care a creat-o recent fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, Initiativa Civica de Centru-Dreapta.

"Sunt membrii in Initiativa (ICCD - n.red.) care este o asociatie, deci nu in partid. Asta nu stiu (daca au demisionat din PDL Stefan Pirpiliu si Danut Liga - n.red.). Stiu ca sunt in asociatie, dar nu am o asemenea informatie. Li s-a transmis ca nu vor putea sa vina pe liste daca pleaca din PDL si se inscriu in noul partid al lui Ungureanu", au declarat sursele amintite.

Acestea au mai spus ca ar fi "absurd" ca cineva sa demisioneze din PDL pentru a se inscrie in partidul lui MRU, cu care ulterior se va realiza o alianta.

"Li s-a transmis, dar nu doar lui Pirpiliu si Liga, ci tuturor pedelistilor ca este absurd sa plece din PDL ca sa se inscrie intr-un partid care pe urma face alianta cu PDL. Nimeni nu te ia in serios daca faci un asemenea lucru, pleci din PDL ca pe urma sa te duci intr-un partid care face alianta cu PDL, trebuie sa ai o problema, ca sa spun asa", au precizat surse din cadrul PDL.

"Ei (Pirpiliu si Liga - n.red.) sunt deocamdata membri in aceasta asociatie. M-as mira sa fi facut o asemenea gafa, adica sa demisioneze, pentru ca asta i-ar scoate complet din orice joc", au subliniat sursele citate.

Balbe si neintelegeri pe numele partidului lui MRU .

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News