MRU: Vizita lui Ponta la Berlin nu a contat deloc in media germana

Joi, 13 Iunie 2013, ora 14:06508 citiri
MRU: Vizita lui Ponta la Berlin nu a contat deloc in media germana
Foto: Arhiva

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, joi, ca vizita premierului Victor Ponta la Berlin "nu a contat deloc in media germana", pentru ca altfel "toata Germania ar fi ramas stupefiata ca Ponta cu plagiatul sau a facut o vizita in tara in care cine plagiaza isi da demisia".

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, presedinte al Fortei Civice, a declarat, intr-o conferinta de presa la Arad, ca Victor Ponta a facut o vizita la Berlin "care nu a contat deloc in media germana".

"Probabil, daca (vizita - n.r.) ar fi fost atat de interesanta pe cat a incercat premierul si echipa sa de zgomote sa arate, toata Germania ar fi ramas stupefiata ca Ponta cu plagiatul sau a facut o vizita in tara in care cine plagiaza isi da demisia", a afirmat Ungureanu.

Ponta, despre discutiile cu Merkel: N-am vorbit aproape deloc de criza politica din 2012 (Video)

El a spus ca i se pare "si mai interesant faptul ca unul dintre ministrii cabinetului, ministrul Culturii, care este si profesor universitar, culmea, a incercat cu ultimele sale puteri sa ii atraga atentia doamnei Merkel ca data viitoare cand se vede cu domnul Ponta sa fie mai bine pregatita, ca nu reuseste sa treaca examenul intalnirii cu premierul".

"E foarte adevarat, nici doamna Merkel nu e pregatita, ca o natiune intreaga, natiunea noastra, care nu e pregatita sa se intalneasca cu premierul Ponta (...) Nu suntem pregatiti pentru domnul Ponta, poate ne lasa si-si cauta o natiune care sa-l poata intelege", a mai spus Ungureanu.

La inceputul acestei saptamani, premierul Victor Ponta a facut o vizita la Berlin, unde s-a intalnit cu cancelarul german Angela Merkel.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca "este extrem de importanta" vizita facuta de premierul Victor Ponta la Berlin la invitatia cancelarului Angela Merkel, avand in vedere semnalul pozitiv pentru firmele germane interesate de tara noastra.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News