MRU: Exista politicieni care au in spate carti neplagiate

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 20:29
3347 citiri
MRU: Exista politicieni care au in spate carti neplagiate

Mihai Razvan Ungureanu, pesedinte al partidului Forta Civica, a afirmat ca este nevoie de regandirea mentalitatii politice si de extragerea mediocritatii din politica, existand si politicieni care au in spate carti neplagiate.

"Politica trebuie privita ca o profesie careia ii dedici toata energia, e nevoie de regandirea unei mentalitati politice, de extragerea mediocritatii din politica. Politica nu este o scuza pentru mediocritate. Sunt oameni in politici care au in spate carti neplagiate, cu un parcurs profesional exceptional", a declarat Ungureanu, sambata seara, la B1TV, in contextul unei discutii cu privire la parcursul profesional pe care politicienii romani ar trebui sa il parcurga.

Alianta Romania Dreapta, formata din PDL, PNTCD si Forta Civica s-a lansat oficial, sambata, la Palatul Parlamentului.

ARD s-a lansat oficial: USL vrea razboi, razboi va avea! (Video)

Intrebat daca evenimentul nu a fost suficient mediatizat, Ungureanu a precizat ca acesta a fost umbrit de scandalul legat de privatizarea combinatului Oltchim.

"Anuntarea datei si evenimentul in sine, echipa de comunicare si-a facut treaba. In fata unui eveniment care a devenit atat de monden, absurd totodata, o initiativa de genul ARD pare ca paleste", a spus Ungureanu.

Fostul premier nu a confirmat eventuala sa candidatura la Arad pentru alegerile parlamentare, insa a precizat a primit invitatii din partea multor judete ale tarii.

"Sunt in egala masura deschis pentru orice punct din Romania unde se poate lua in considerare o candidatura a mea", a spus Ungureanu.

In cazul in care va obtine un loc in parlament, presedintele Fortei Civice a mentionat ca va sustine referendumul din 2009 privind reducerea numarului parlamentarilor, sustinand ca "este nevoie de un nou text constitutional care sa fie ferit de echivoc".

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Mihai Razvan Ungureanu plagiat, #Ungureanu Alianta Romania Dreapta , #stiri Mihai Razvan Ungureanu