Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

MRU se gandeste "foarte serios" sa devina parlamentar de Iasi

Joi, 31 Mai 2012, ora 10:20
4389 citiri
MRU se gandeste "foarte serios" sa devina parlamentar de Iasi

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat ca se gandeste sa candideze pentru un mandat de parlamentar de Iasi la alegerile din noiembrie si ca a luat in calcul si candidatura la primaria orasului.

"Da, iau foarte serios in calcul o candidatura la alegerile parlamentare de la sfarsitul lui noiembrie si, evident, daca acest lucru se va intampla, nu se va intampla decat in orasul meu natal", a spus Ungureanu pentru Ziarul de Iasi.

El a dat si cateva indicii referitoare la initiativa civica pe care o pregateste, dand de inteles ca nu va fi un alt partid, ci va face parte din PDL.

"Nu sunt lucruri care se exclud aici. N-am cum sa spun acum din partea cui pentru ca aceasta presupune o relatie acceptata de ambele parti. Dar pot sa va spun ceea ce voi reprezenta. Nevoia de schimbare a politicii in Romania", a raspuns MRU, intrebat daca va candida din partea PDL sau a platformei politice pe care o pregateste.

(...)ICCD nu poate deveni un partid politic, nu vad momentan aceasta posibilitate. De altfel, Initiativa nu a fost inca lansata. A fost doar un anunt la care, observ, se raspunde cu un enorm interes, dovada fiind miile de mesaje pe care le-am primit de la cetateni dezamagiti de politica. In ce formula voi candida vom vedea, deocamdata suntem intr-o campanie locala. Dupa ce aceasta campanie locala se inchide ceva se va intampla", a completat el.

Ungureanu a vorbit si despre guvernarea sa, considerand ca premierul Victor Ponta a preluat programul sau de guvernare.

"Incerc sa va readuc aminte faptul ca, la scurt timp dupa ce am ocupat pozitia de prim-ministru, am spus ca sunt la Palatul Victoria pentru a construi, nu pentru a petici. Si va zic si care este bucuria mea secreta, care vine sa intareasca ceea ce va zic.

Cam tot ce face Guvernul care a succedat Cabinetului Ungureanu, nu ma refer aici la masurile de politizare sau la declaratiile politice, dar proiectele Cabinetului Unugreanu sunt in continuare parte din proiectele pe care Guvernul Ponta trebuie sa le puna in aplicare. Si mai in gluma, mai in serios, ii sugerez primului ministru in functie sa nu faca un secret din faptul ca a adoptat programul de guvernare al Cabinetului Ungureanu. Sunt convins ca va intelege adevarul din spatele spuselor mele", a transmis Ungureanu.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#MRU candidatura parlamentare Iasi, #Ungureanu candidat alegeri parlamentare , #stiri Mihai Razvan Ungureanu