Sport pe Bune: Tenisul românesc la ora adevărului. Cu Gabriel Moraru director FRTenis

MRU: Sansele ca dreapta sa aiba un numar mare de europarlamentari scad

Duminica, 09 Martie 2014, ora 22:35
3887 citiri
MRU: Sansele ca dreapta sa aiba un numar mare de europarlamentari scad

Liderul FC, Mihai Ungureanu, a declarat, duminica, ca "sansele ca dreapta sa ajunga in PE cu un numar mare de europarlamentari scad dramatic din cauza fragmentarii", adaugand ca daca dreapta va pierde la europarlamentare si prezidentiale va fi din cauza "incapacitati de a face politica vizionara".

Mihai Razvan Ungureanu, care a participat, duminica, la inaugurarea sediului organizatiei judetene, a acuzat lipsa de viziune a partidelor de dreapta din Romania si a explicat ca de la nivelul popularilor europeni au fost transmise mesaje de unitate catre partidele politice din tara.

MRU: Ioana Petrescu este maneta de care va trage Victor Ponta pentru ANAF

"Vor fi mai multe liste, se cheltuiesc resurse, energie, va fi o lupta severa pe seama antrenarii aceluiasi electorat. Sansele ca dreapta romaneasca sa ajunga in Parlamentul European cu un numar mare de europarlamentari scad dramatic din cauza acestei fragmentari.

Noi am fost impotriva acestei fragmentari, am vorbit impotriva acestei fragmentari, am chemat la uniune dar impresia pe care o avem este ca nimeni nu isi doreste victoria in 2014, cu exceptia noastra. Daca in 2014, la europarlamentare si prezidentiale, dreapta pierde, nu o pierde din cauza USL ci din cauza propriei incapacitati de a face politica vizionara", a afirmat senatorul Ungureanu.

El a explicat ca interesul pentru alegerile europarlamentare este enorm la nivel european pentru ca, daca vor castiga Popularii, atunci acestia vor desemna presedintele Comisiei Europene si nu socialistii.

Teatru si bagaje

Ungureanu a acuzat si "teatrul ieftin" al presedintelui PNL, Crin Antonescu, la anuntarea demisiei din fruntea Senatului.

"In clipa in care a emis dispozitia de partid ca ministrii si secretarii de stat sa plece din Guvern, sa plece si el, in acelasi fel. Dand exemplul de presedinte de partid si aplicand exact aceeasi regula, nu jucand-o politicianist si ipocrit in plenul Parlamentului", a afirmat Ungureanu.

Acesta a aratat ca, in cazul prefectilor, asteapta demisii din partea celor care au fost sustinuti de PNL.

"Cei care sunt liberali, ar trebui sa isi faca bagajele si sa plece singuri pentru ca partidul i-a propus in calitate de prefecti", a precizat Ungureanu.

Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
Ciolacu susține că există bani pentru toate creșterile salariale, în anul celor două majorări de pensii: "Câteodată mă ia şi pe mine ameţeala" VIDEO
După publicarea unui memorandum care subliniază mai multe lipsuri pentru plata salariilor în acest an, premierul Marcel Ciolacu a negat că ar fi vreo problemă și a ținut să dea asigurări...
#MRU europarlamentare 2014, #MRU fragmentare dreapta , #Forta Civica