MRU le intinde o mana lui Tariceanu si Chiliman: Se poate gasi un limbaj comun

Marti, 15 Ianuarie 2013, ora 11:59
3667 citiri
MRU le intinde o mana lui Tariceanu si Chiliman: Se poate gasi un limbaj comun
Foto: Arhiva

Mihai Razvan Ungureanu crede ca nu doar Andrei Chiliman si Calin Popescu Tariceanu trebuie sa se simta umiliti, ci toti liberalii, pentru ca au un sef ca si Crin Antonescu. El le face o oferta celor doi "disidenti" ai PNL.

"Sunt surprins de ceea ce spune Crin Antonescu, a carui atitudine antieuropeana si profund antidemocratica in cadrul propriului partid face ca oameni cu experienta politica remarcabila, cum sunt Calin Popescu Tariceanu sau Andrei Chiliman, vechi liberali, sa se simta umiliti. Eu cred ca nu acestia ar trebui sa se simta umiliti. Umiliti ar trebui sa se simta toti membrii Partidului National Liberal in momentul in care au un asemenea sef.

Daca la un moment dat lideri de marca ai PNL gasesc de cuviinta sa se separe de ceea ce inseamna Crin Antonescu si echipa sa, cred ca se poate gasi un limbaj comun, de dreapta, cu un partid din actuala opozitie, care poate sa fie Forta Civica, de exemplu", scrie Mihai Razvan Ungureanu pe contul sau de Facebook.

Conducerea PNL a votat excluderea lui Chereches si Bot si congres extraordinar

Biroul Politic Central al PNL a decis luni sa ii propuna pentru excludere pe Catalin Chereches si Octavian Bot, iar Crin Antonescu a anuntat ca o confruntare cu Andrei Chiliman si sustinatorii sai va avea loc la congresul extraordinar al PNL, in luna februarie.

Crin Antonescu: Dupa Congresul PNL, ori plec eu, ori domnul Chiliman

Calin Popescu Tariceanu a fost mai rezervat in declaratii, dar a tinut sa sublinieze: "Totul pot sa accept pana la atitudinea unora dintre colegi, care ma umileste. Acest lucru nu il pot accepta si de cate ori voi simti ca sunt in aceasta postura, si destul de des in ultima perioada am fost umilit, consider ca am dreptul sa reactionez".

"Singurele manifestari care au facut rau si fac rau partidului sunt actiunile politice ale domnului Crin Antonescu. Declaratiile sale populiste si fals nationale, indreptate impotriva SUA, impotriva UE, au facut si fac rau, nu doar PNL, ci si Romaniei. Angajarea partidului in semnarea unor documente prin care statul de drept este desfiintat fac cu adevarat rau PNL si Romaniei. Sunt lucruri reale si eu cand am avut ceva de spus, am spus", a replicat si Andrei Chiliman.

Chiliman: Antonescu, cel mai antieuropean si antiamerican presedinte de partid

Mai mult, primarul sectorului 1 i-a transmis lui Crin Antonescu ca el este adevaratul tradator al PNL si ca nu intentioneaza sa demisioneze din partid.

Chiliman: Nu plec din PNL decat exclus, tradatorul e Antonescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ungureanu Chiliman Forta Civica, #Mihai Ungureanu Chiliman Tariceanu, #MRU Tariceanu Forta ivica , #Forta Civica