Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

MRU: Ioana Petrescu este maneta de care va trage Victor Ponta pentru ANAF

Duminica, 09 Martie 2014, ora 16:04
6018 citiri
MRU: Ioana Petrescu este maneta de care va trage Victor Ponta pentru ANAF
Foto: B1 Tv

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu vorbeste despre noul ministru de Finante, Ioana Petrescu, despre care spune ca reprezinta "maneta de care va trage premierul Ponta pentru ANAF".

"O laud pentru faptul ca are un CV foarte bun, deci un post academic ii poate fi oricand asigurat pe merit. Ma bucur ca este interesanta pentru un Guvern socialist. Nu stiu ce se intampla in momentul in care un om tanar si cu o instructie teoretica buna se intalneste cu monstrul birocratic numit Ministerul de Finante, care e un bolovan nespart de ministrii care s-au perindat pana acum.

Ea este de fapt montata de Victor Ponta direct, el a venit cu mutarea in plic. Toti ceilalti au cascat ochii, ei se asteptau sa fie oameni cu grade in partid, care ajung sus, in componenta Guvernului. E limpede ca ea este de fapt maneta de care va trage premierul pentru, de exemplu, ANAF", a declarat fostul premier, duminica, la B1 Tv.

Guvernul Ponta 3: Ce obiective are Ioana Petrescu la Finante

In acelasi timp, presedintele Fortei Civice a mai spus ca Ioana Petrescu "va sfarsi sufocata de privirile incruntate ale greilor Guvernului".

"Ma astept ca doamna Petrescu sa ridice de doua ori vocea usor in Guvern, soptind la urechea lui Ponta cam ce ar trebui sa se faca si apoi, precum soarta unui ghiocel printre maracini politici, va sfarsi sufocata de privirile incruntate ale greilor Guvernului. Nu pot sa ii dau sansa in felul acesta, va avea o parte insemnata de frustrari personale", a mai spus Mihai Razvan Ungureanu.

Cine este Ioana Petrescu, propunerea lui Ponta pentru Ministerul Finantelor (Video)

Ioana Petrescu, noul ministru de Finante, are un doctorat si un masterat in economie obtinute la Universitatea Harvard, fiind profesor de economie al Universitatii din Maryland, la Facultatea de Politici Publice, incepand din august 2010. De asemenea, a absolvit Wellesley College, fiind licentiata in matematica si economie, in anul 2003.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#MRU Ioana Petrescu maneta ANAF, #MRU Ioana Petrescu Ponta, #Ioana Petrescu ministru finante , #premier
Comentarii
Poza turad
turad
rank 5
Poza Mos bazil
Mos bazil
rank 5
teoria ca teoria , practica ...zero