MRU, despre plagiatul lui Mang: O pata pe obrazul fiecarui roman

Miercuri, 16 Mai 2012, ora 22:401752 citiri
MRU, despre plagiatul lui Mang: O pata pe obrazul fiecarui roman
Foto: Arhiva

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a declarat, miercuri, la Zalau, raspunzand unei intrebari, ca el, ca profesor universitar, nu a furat niciodata, pentru ca plagiatul este un furt, sustinand ca "o pata pe obrazul Executivului inseamna o pata pe obrazul fiecarui roman".

Intrebat cum comenteaza declaratia primului ministru Victor Ponta, potrivit careia Guvernul pe care il conduce este cel mai cinstit pe care l-a avut Romania, Mihai Razvan Ungureanu a raspuns:

"Dati-mi voie sa nu comentez acest lucru atata vreme cat eu, ca profesor universitar, nu am furat niciodata, pentru ca plagiatul este un furt. Imi pare rau ca aceste lucruri se intampla si sper ca ele sa nu defineasca imaginea unui Executiv care, indiferent de sustinerea politica, este al Romaniei".

Ungureanu a adaugat ca "o pata pe obrazul Executivului inseamna o pata pe obrazul fiecarui roman".

El a afirmat ca va veni vremea cand Romania va strange iar cioburile, desi ar trebui sa construiasca.

"Ma mai gandesc la ceva: va veni vremea - poate curand, poate cu un pic de rabdare - cand iar vom fi nevoiti sa strangem cioburile. Ar fi pacat, pentru ca munca noastra este sa construim. Am spus atunci cu totii: suntem aici ca sa construim, nu ca sa peticim. Nu vreau sa strangem cioburile de pe urma celor care prapadesc Romania. In niciun fel", a declarat Ungureanu.

Mihai Razvan Ungureanu a participat, miercuri, la Zalau, la lansarea candidatilor PDL Salaj. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Zalau, la acesta participand aproape 800 de persoane.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News