MRU: Basescu nu l-a laudat pe Ponta, dar acesta intelege mai greu umorul

Sambata, 27 Aprilie 2013, ora 17:48
2882 citiri
MRU: Basescu nu l-a laudat pe Ponta, dar acesta intelege mai greu umorul

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, crede presedintele Traian Basescu l-a ironizat pe premierul Victor Ponta, vineri seara, apreciind ca "domnul Ponta intelege mai greu umorul presedintelui".

MRU a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Arad, ca a zambit cand l-a auzit pe Traian Basescu "laudandu-l pe Ponta" si ca zambeste de fiecare data cand isi aduce aminte, mentionand ca declaratiile lui Traian Basescu care-l vizeaza pe Ponta sunt ironice.

"Cand lauzi pe cineva ca nu a facut rau, nu e lauda. Lauzi repetentul ca a venit la ore (...) ca a venit la extemporal si a luat nota trei. E o ironie foarte groasa. Ponta intelege mai greu umorul presedintelui. Domnul presedinte nu l-a laudat, sa fie clar, a avut o adresare extrem de ironica la adresa domnului Ponta", a declarat fostul premier.

MRU este de parere ca "ironia presedintelui a fost foarte bine directionata", dar ca "din pacate, e incarcata de dezamagire profunda" fata de actiunile Executivului.

Citeste si Basescu, despre cum a scos tara din criza si de ce ii multumeste lui Ponta

Fostul prim-ministru a mentionat, referindu-se la Guvern, ca acesta este condus de "baronii PSD", iar "Ponta este lasat doar sa explice hotararile luate de baronii din partid".

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, referindu-se la situatia economica a Romaniei, ca "nava e la cheu, in port sigur", el multumind pentru ca s-a ajuns aici guvernelor Boc, Ungureanu si Ponta.

"Am trait cu toate cele trei guverne si incerc sa dau fiecaruia ce-i al lui. Guvernul Boc a pus interesul national deasupra interesului de partid si practic si-a sacrificat voturile pentru a restabili echilibrul macroeconomic al tarii, pentru a da sanse la reluarea dezvoltarii, pentru a reda romanilor demnitatea. O tara care imprumuta bani de la Fond ca sa-si plateasca salariile cu pensiile nu e o tara cu cea mai buna reputatie", a afirmat Basescu.

Seful statului a adaugat ca multumeste si Guvernului Ungureanu pentru ca "nu a afectat parcursul de recuperare si de recuperare a dezechilibrelor", spunand ca acelasi lucru este valabil si pentru Guvernul Ponta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#MRU reactie lauda Basescu, #Ungureanu Basescu ironii Ponta, #Basescu lauda Guvern Ponta , #Forta Civica