Antrenor pentru un meci: cine o va conduce pe FCSB în partida cu West Ham

Miercuri, 02 Noiembrie 2022, ora 15:26
1881 citiri
Antrenor pentru un meci: cine o va conduce pe FCSB în partida cu West Ham
Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, delegat FCSB, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu este pregătit pentru a deveni antrenorul principal al echipei bucureştene, ci doar asigură interimatul după plecarea lui Nicolae Dică.

“Asta-i situaţia, a fost decizia lui, i-o respectăm. Îi mulţumim, am avut ce să învăţ de la el. Sper să se găsească cea mai bună soluţie pentru perioada următoare şi mergem mai departe. Nu, eu încă nu sunt pregătit pentru asta. Eu sunt aici doar interimar, sau meciul ăsta... Vom vedea, e prea devreme. Sunt aici doar să ajut. Să aibă suporterii un meci de calitate. Sper să aleagă cea mai bună soluţie conducerea. Vom vedea. Să vină, nu e nicio problemă. Doamane ajută! Cine va veni va fi bine primit, îl vom ajuta”, a spus Pintilii.

El a precizat că după părerea sa Dică “nu a pierdut vestiarul”. “Dică a fost respectat, a ştiu să ţină vestiarul şi nu cred că a pierdut vestiarul dintr-o discuţie cu un fotbalist. Nicolae Dică e un antrenor care şi-a făcut treaba cât a putut de bine. Nu e o situaţie plăcută, dar viaţa merge înainte. Clubul trebuie să meargă înainte, indiferent ce antrenor este”.

În ceea ce priveşte meciul cu West Ham, Mihai Pintilii a spus că FCSB trebuie să le ofere suporterilor un joc frumos. “Ne aşteaptă un joc în care doar plăcerea jucătorilor, cu o atitudine bună sper să facem un meci bun. Un joc în care băieţii îşi vor face plăcerea, să joace de plăcere. Pentru noi doar să mulţumim suporterii care vin la stadion”.

FCSB va întâlni echipa West Ham, joi seară, pe teren propriu, de la ora 22.00, în ltima etapă a grupei B a Conference League.

Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Universitatea Craiova a ieșit și matematic din lupta pentru titlu! FCSB poate sărbători sâmbătă
Echipa CFR Cluj a învins joi seara, în deplasare, scor 1-0, formaţia Universitatea Craiova, în ultimul meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. La Craiova, într-un meci...
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Un patron din prima ligă demontează acuzațiile de blat. Am scăpat de mitul FCSB!
Sepsi avea un istoric negativ cu FCSB, bifând 7 înfrângeri consecutive în fața roș-albaștrilor. Patronul covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, cunoscut și pentru lanțul de brutării pe care...
#mihai pintilii, #FCSB, #nicolae dica, #West Ham, #Conference League , #FCSB