Primar PSD înregistrat în timp ce îi oferea unei femei o funcție în schimbul unor favoruri sexuale. Reacția edilului AUDIO

Joi, 23 Iunie 2022, ora 14:45
18177 citiri
Primar PSD înregistrat în timp ce îi oferea unei femei o funcție în schimbul unor favoruri sexuale. Reacția edilului AUDIO
Edilul Mihai Georgescu FOTO Facebook / Mihai Georgescu

Mihai Georgescu, primarul PSD din Călinești, județul Argeș, ar fi fost surprins într-o înregistrare audio în timp ce-i cere unei femei favoruri sexuale pentru a o angaja în instituție.

În înregistrare, primarul poate fi auzit cum îi promite unei femei că o va angaja în primăria pe care o conduce dacă aceasta este de acord să fie la dispoziția sa când „are nevoie” de ea.

„Dacă vrei, eu te pot angaja pe cabinetul meu, îți dau 35 de milioane, îți dau liber cât vrei tu, îți faci viața cum vrei. Dacă am și eu nevoie de tine... și vreau să fiu împreună cu tine o oră-două într-o zi, să fii la dispoziția mea.

Îți asigur tot ce vrei, stabilitatea locului de muncă, prime, relații”, spune edilul în înregistrare.

Înregistrarea audio a fost publicată de senatoarea PNL Alina Gorghiu pe pagina personală de Facebook, unde susține că victima a făcut plângere penală și că se impune demisia primarului.

„Să șantajezi o fată, să o obligi să facă sex cu tine, profitând de faptul că tu ești primar, este de-a dreptul strigător la cer. Șantajul și hărțuirea sexuală la locul de muncă sunt două infracțiuni oribile pentru care e nevoie de o reacție, dură, mai mult decât suspendarea din funcțiile politice”, a subliniat Gorghiu.

Reacția edilului

Mihai Georgescu nu neagă că el este protagonistul înregistrării, însă susține că discuția a fost scoasă din context. Totodată, acesta s-a autosuspendat din funcțiile pe care le deține în PSD.

„Personal, nu am hărțuit pe nimeni și nu am făcut avansuri de natură sexuală niciunei femei, cu atât mai puțin unei anagajate a primăriei. Anumite persoane care încearcă să îmi facă rău încă de la preluarea mandatului de primar au apărut în mediul public cu pasaje dintr-o conversație mult mai amplă, scoase din context, pentru a fi interpretate într-o manieră neadevărată, care să îmi strice imaginea.

Mă voi adresa organelor competente în vederea tragerii la răspundere a tuturor celor care au făcut afirmații calomnioase. Până la finalizarea anchetei, dacă va exista una, mă suspend din toate funcțiile mele din PSD. Îmi cer scuze față de colegii mei de partid, colegii din primăriei, față de familia mea, și față de toți cei care sunt nevoiți să ia parte la acest circ”, a subliniat edilul pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Plângere penală împotriva ministrului Dezvoltării și a primarului din Râşnov. Acuzațiile grave aduse ”binomului naş-fin”
Senatorul USR Irineu Darău a anunțat joi, 18 aprilie, că a depus un denunţ penal împotriva ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea, şi a primarului din Râşnov, Liviu-Cătălin Butnariu,...
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Radu Mazăre află astăzi dacă va scăpa din închisoare, după ce a executat mai puțin de jumătate din cei 9 ani
Judecătoria Sectorului 4 este aşteptată să se pronunţe miercuri în legătură cu cererea de liberare condiţionată formulată de fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre. Primul termen...
#Mihai Georgescu, #primar PSD, #favoruri sexuale, #primar , #stiri politice