Mihai Fifor le multumeste protestatarilor

Duminica, 11 August 2019, ora 09:23
4685 citiri
Mihai Fifor le multumeste protestatarilor
Foto: Facebook Mihai Fifor

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le multumeste, in numele ministerului, tuturor cetatenilor care au participat la proteste intr-un mod atat de civilizat si de pasnic. "Am asistat la un act democratic sanatos si fara incidente", spune Fifor, sustinand ca s-a vazut si faptul ca in minister sunt multi oameni care isi iubesc si respecta meseria.

"Multumesc, in numele Ministerului Afacerilor Interne, tuturor cetatenilor care astazi (sambata - n.r.) au participat la proteste intr-un mod atat de civilizat si de pasnic. Ati sanctionat atat tentativele de instigare la violenta, cat si pe cele de politizare a evenimentului, asa incat am asistat, cu totii, la un act democratic sanatos si fara incidente", a scris Fifor pe pagina sa de Facebook.

El le multumeste totodata tuturor autoritatilor implicate "pentru mobilizare, pentru atitudinea responsabila si profesionalismul de care au dat dovada".

"Spuneam zilele trecute ca sunt multi oameni in MAI care isi iubesc si respecta meseria, iar astazi acest lucru s-a vazut", sustine Mihai Fifor.

Peste 20 de mii de persoane au protestat fara incidente, sambata, in Piata Victoriei.

Un an de la protestul din 10 august. Romania a respirat aerul libertatii (Galerie foto & video)

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane, Georgian Enache, a declarat, sambata, la punctul de comunicare din Piata Victoriei, ca misiunea institutiei pe care o reprezinta la protestul din 10 august va fi centrata in primul rand pe dialog, mentionand ca vor fi dispozitive care vor asigura o comunicare atat cu organizatorii, cat si cu participantii la manifestatii.

Jandarmeria anunta ca de data aceasta se va axa in primul rand pe dialog la noul protest din 10 august

Jandarmeria infirma ca ar fi adus tunuri cu apa in Piata Victoriei

Manifestatii de protest au fost organizate sambata, in Piata Victoriei si in Piata Revolutiei din Bucuresti, dar si in marile orase din tara. Brigada Rutiera a instituit mai multe restrictii de circulatie in Bucuresti.

"Plange strada pentru Alexandra": proteste in orasele mari din tara

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Fifor multumiri protestatari august disapora , #ministru de Interne