Mihai Fifor dezminte categoric ca ar fi semnat scrisoarea anti-Dragnea: Manipulari ieftine

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 21:54
3220 citiri
Mihai Fifor dezminte categoric ca ar fi semnat scrisoarea anti-Dragnea: Manipulari ieftine

Mihai Fifor, ministrul Apararii, dezminte categoric ca ar fi semnat scrisoarea anti-Dragnea si ca ar fi "complotat" impotriva liderului PSD participand la sedinte secrete.

Reactia vine dupa ce in spatiul public au aparut pe surse diverse versiuni ale celebrei liste cu aproape 30 de semnaturi pentru demiterea lui Liviu Dragnea, din care pana la urma au mai ramas doar cateva, printre care ale vicepresedintilor Gabriela Firea, Paul Stanescu si Adrian Tutuianu.

Mai mult, in acelasi context s-a speculat si ca Mihai Fifor ar urma sa se afle pe lista remaniatilor, lista care va fi decisa si anuntata dupa referendumul organizat weekendul viitor.

"Aflu astazi ca am semnat nu stiu ce scrisoare impotriva presedintelui Dragnea, ca am participat la sedinte secrete, unde s-a redactat celebra scrisoare. Ei bine, trebuie sa ii dezamagesc pe cei care au chef de astfel de manipulari ieftine...Nu am vazut niciodata aceasta scrisoare, asumata de trei colegi de partid, inainte de a fi facuta publica si, nici macar atunci, nu am avut rabdare sa o citesc pana la capat.

Nu mai vorbesc de faptul ca nimeni, niciodata nu m-a consultat cu privire la textul cu pricina sau la orice alt potential manifest. Cat priveste intalnirile secrete, tare as vrea sa indice cineva care sunt intalnirile acestea secrete cu grupuri de complotisti din partid la care am participat", a scris sambata seara pe Facebook ministrul Apararii.

Mihai Fifor subliniaza ca a incercat in aceasta perioada marcata de framantari interne in PSD sa pastreze "o atitudine echilibrata, ponderata, indemnand la dialog in cadrul partidului".

"Imi respect toti colegii de partid in egala masura, dar nu am fost si nu sunt adeptul spalatului rufelor in public, considerand ca astfel de lucruri nu fac decat sa dea apa la moara celor care, de luni de zile, se straduiesc sa creeze o bresa in partidul de guvernare, pentru a darama Guvernul Dancila", mai spune printre altele Mihai Fifor.

Mihai Fifor, care este si vicepresedinte al PSD, nu a participat la sedinta Comitetului Executiv la care s-a discutat despre plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului pentru ca se afla intr-o vizita oficiala in Statele Unite, in calitatea sa de ministru al Apararii.

Citeste mai multe despre: Mihai Fifor anunta ca nu poate participa la CEx: Suntem si vom ramane o mare familie

Vezi aici filmul sedintei de peste 8 ore, finalizata cu aplauze pentru Dragnea si declaratii halucinante ale liderului PSD despre inconstienta ca virtute in batalia cu un monstru odios si amenintari pentru orice viitor contestatar

C.B.

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#Mihai Fifor scrisoare PSD anti Dragnea , #Ministrul Apararii Nationale