Mihai Fifor anunta ca intra in cursa pentru desemnarea candidatului PSD la presedintia Romaniei

Luni, 24 Iunie 2019, ora 18:37
3093 citiri
Mihai Fifor anunta ca intra in cursa pentru desemnarea candidatului PSD la presedintia Romaniei
Foto: Facebook / Mihai Fifor

Senatorul PSD Mihai Fifor a anuntat oficial luni ca isi doreste sa fie presedintele Romaniei, motiv pentru care se inscrie in competitia care va desemna candidatul PSD la alegerile prezidentiale de la finalul anului.

"Am decis sa intru in cursa pentru prezidentiale. Acest lucru va fi anuntat de catre purtatorul de cuvant al PSD in sedinta CEx PSD, de vineri", a declarat initial Mihai Fifor, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Reamintim ca purtatorul de cuvant al PSD este ... chiar Mihai Fifor, de aceea declaratia sa a generat comentarii ironice pe retelele de socializare.

Ulterior, Mihai Fifor a postat pe Facebook un amplu comentariu in care precizeaza de ce a decis sa faca acest pas si care ii sunt intentiile.

"Actualul presedinte si-a ratat complet rolul de mediator si de integrator. A devenit el insusi principalul purtator al mesajului de ura sociala, a aplaudat injuriile, a promovat atacurile la persoana si a coborat limbajul politic la cel mai scazut nivel. (...)

Vreau sa fiu cu adevarat un presedinte al tuturor romanilor, din tara sau de oriunde ii va fi purtat viata, care sa reinvie sentimentul de unitate nationala, de demnitate si de onoare. Vreau sa fiu un presedinte care sa uneasca, care sa readuca bunul-simt si decenta in politica romaneasca. Vreau sa fiu un presedinte care sa construiasca, care sa stranga la un loc energiile acestei natiuni", a scris Fifor, printre altele.

Reamintim ca si-au mai exprimat dorinta de a fi desemnati candidatul PSD la presedintia Romaniei Serban Nicolae, Liviu Plesoianu si Eugen Teodorovici. Sefa interimara a PSD, Viorica Dancila, a anuntat ca toti pretendentii vor fi testati prin intermediul sondajelor de opinie, care vor arata cine este cel mai bun prezidentiabil al social-democratilor.

In calitate de fost ministru al Apararii, Mihai Fifor a intrat in atentia publica dupa ce a facut o gafa imensa, declarand public la Antena3 ca Romania are in baza miliara de la Deveselu rachete balistice, nu interceptoare, dand apa la moara Federatiei Ruse.

C.B.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Mihai Fifor candidat PSD prezidentiale , #stiri Mihai Fifor