Fifor il lauda pe Ciolacu si spune ca nu se poate supara pe Teodorovici, care l-a numit "sobolan": E modul lui de a face politica

Marti, 03 August 2021, ora 10:586269 citiri
Fifor il lauda pe Ciolacu si spune ca nu se poate supara pe Teodorovici, care l-a numit "sobolan": E modul lui de a face politica
Foto: Facebook/Fifor Mihai

Mihai Fifor l-a laudat, miercuri, pe Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, spunand ca acesta este un om cu o foarte mare experienta politica. In acelasi timp, Fifor a comentat faptul ca Eugen Teodorovici l-a numit "sobolan".

"Are o experienta politica foarte mare. Este un om cu mult simt politic si lucrul acesta este necesar pentru partidul nostru. Are misiunea sa pregateasca congresul ordinar. Este momentul de restart pentru PSD intr-un an la fel de dificil cu alegeri pe care PSD trebuie sa le castige", a spus Fifor.

Intrebat ce il recomanda pe Ciolacu fata de predecesoarea sa, acesta a spus ca el nu vede lucrurile in felul acesta si ca doar se incheie un ciclu politic.

"In general, cand ratezi un obiectiv este un gest firesc, onorabil sa lasi o alta echipa care poate veni cu un suflu nou si care poate sa duca mai departe aceasta organizatie", a spus el referitor la plecarea Vioricai Dancila din fruntea PSD.

"Marcel Ciolacu este un om cu foarte mare experienta politica, are o diplomatie politica aparte, vine dintr-o organizatie puternica, din Buzau", a adaugat el.

Mihai Fifor a fost intrebat de jurnalisti despre faptul ca fostul presedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a avut o reactie dura la adresa sa dupa sedinta Comitetului Executiv de marti seara. Teodorovici a iesit din biroul in care se afla, sa il caute pe Mihai Fifor intreband "Unde e sobolanul ala?".

Acest lucru nu a fost infirmat de Mihai Fifor, care a tinut sa puncteze doar ca nu a avut un schimb de replici cu Teodorovici.

"Eu nu am avut schimb de replici. Eram deja plecat spre casa cand inteleg ca domnul Teodorovici a avut un moment impetuos cautandu-ma prin partid. E modul lui de a face politica", a spus Fifor, care a tinut sa precizeze ca "sobolan" nu este un cuvant frecvent folosit in PSD, asa cum a insinuat unul dintre jurnalistii prezenti.

"Teodoroici este un temperament vulcanic si cand se supara are un limbaj mai colorat. Nu ma pot supara pe el. E o prezenta exotica. Il respect ca si coleg", a adaugat Mihai Fifor.

Referitor la faptul ca marti si-a anuntat demisia pe Facebook, dar ca apoi a sters acea parte din postare, fostul ministru a precizat ca a facut acest lucru dupa ce Marcel Ciolacu l-a rugat sa anunte in Comitetul Executiv decizia sa, pentru ca asa este normal.