USL va avea o comisie comuna pentru elaborarea programului de guvernare

Luni, 10 Septembrie 2012, ora 15:55 2012 citiri
Foto: Realitatea TV

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a afirmat ca Uniunea Social Liberala va avea o comisie comuna pentru elaborarea programului de guvernare.

Printre liberalii care au fost desemnati sa faca parte din cadrul comisiei comune a USL se afla presedintele Crin Antonescu, Relu Fenechiu, Lucian Isar si Radu Stroe, a mentionat Mihai Voicu, luni, la iesirea de la sedinta Biroului Politic Central al PNL.

Liderul liberal a precizat ca BPC al PNL considera ca subiectul unei interactiuni intre birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului si Ministerul Public este necesara.

Voicu a spus ca trebuie gasita o forma necesara pentru dialog si ca "o serie de lucruri semnalate fie si de un simplu cetatean trebuie sa fie discutate".

Vicepresedintele PNL nu a facut publice prea multe detalii referitoare la candidaturile de la alegerile parlamentare, adaugand ca doar la USL se vor comunica aceste aspecte. Totusi, Voicu a explicat ca exista "o regula generala", astfel incat doar cei cu cel putin doi ani de prezenta in PNL pot candida la parlamentare, iar unele derogari se pot acorda numai in cazul prezentei unor personalitati de marca, amintindu-l aici si pe fiul lui Silviu Prigoana, Honorius Prigoana.

Presedintia neaga acuzatiile Antena 3: Traian Basescu nu s-a deplasat la Riad

Nu in ultimul rand, liberalul a spus ca Cristian David a fost mandatat pentru a demara demersurile necesare pentru a investiga o presupusa vizita a presedintelui Traian Basescu in Arabia Saudita, in anul 2005, dupa informatii publicate de Antena 3.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza OSIRIS
OSIRIS
rank 5
Un pahar cu apă rece toti usLASII p'oa să plece! Hă, hă, hă!