Cea mai frumoasă antrenoare din handbalul românesc șochează: ”Mi-e scârbă și îmi ajunge! Să o facă șmecherii”

Miercuri, 28 Septembrie 2022, ora 20:13 13266 citiri
Mihaela Evi

Antrenoare la echipa secundă a Gloriei Bistrița, Mihaela Evi a anunțat că se retrage din handbal după meciul dintre echipa sa și Arena Tg. Mureș (37-37).

Antrenoarea, care în vara trecută a fost secund la naționala de tineret a României, fost nemulțumită de deciziile arbitrilor, drept pentru care a fost trimisă în tribună.

"După ce au făcut mizeria asta la jocul de sâmbătă, cei doi arbitri au avut tupeul să îmi facă și raport. Că doar handbalul e al lor și au voie să facă ce vor fără să fie pedepsiți", a scris Mihaela Evi, pe Facebook, care a acuzat 28 de greșeli ale cuplului de arbitri Dan Pavel - Radu Pentea.

Mihaela Evi, recunoscută în lumea handbalului și pentru frumusețea sa, l-a criticat și pe președintele federației, Constantin Din.

"Mulțumesc Constantin Din Handbal. Și pentru asta, dar și pentru presiunea și problemele pe care mi le-ați creat astă vară, când încă eram antrenoarea lotului național de tineret. Atunci nu m-ați putut face să renunț la handbal, dar uite că acum da. Mi-e scârbă și îmi ajunge! Pentru mine astăzi s-a încheiat munca de jos în folosul handbalului! Să o facă șmecherii”, a mai precizat antrenoarea.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Echipe
M
V
E
I
G
P
3
2
1
0
5 - 1
7
3
2
0
1
5 - 4
6
3
1
1
1
4 - 3
4
3
0
0
3
1 - 7
0