Windows 8, revolutia sistemului de operare Microsoft (Video)

Joi, 02 Iunie 2011, ora 18:42
5918 citiri
Windows 8, revolutia sistemului de operare Microsoft (Video)
Foto: voxcapital

Microsoft a facut prima demonstratie a noului sistem de operare Windows 8, in cadrul conferintei D9, din California. Windows 8 va revolutiona sistemul de operare, el aducand cea mai mare schimbare a interfetei Windows, din istoria Microsoft.

Microsoft si-a dat seama cum sa faca sistemul de operare Windows mai eficient, sa arate mai bine decat Windows Phone 7, cel pentru smartphone-uri, informeaza PCMag.

In prima aparitie in public a viitoarei interfate Windows 8, presedintele Microsoft Windows, Steven Sinofsky, a prezentat pagina de pornire a noului sistem, radical modificata si total diferita de a versiunii anterioare Windows 7.

Noua interfata va avea o bara ascunsa de task-uri si va suporta gesturi si aplicatii noi. Sistemul de operare actualizat este proiectat pentru a lucra pe "sutele de milioane de PC-uri existente deja pe piata", a spus Sinofsky.

Toate aplicatiile care functioneaza in Windows 7 vor rula si pe Windows 8. Microsoft a aratat noul sistem pe doua tablete de la Samsung si Lenovo.

Evolutia interfetei este cea mai radicala schimbare de la Windows 95 incoace, fiind practic de nerecunoscut.

Sinofsky a navigat pe Internet, folosind Internet Explorer 10, a deschis cateva fotografii si a postat un mesaj pe Twitter, in cadrul demonstratiei.

Microsoft ofera pe partea de dezvolatare un nou HTLM 5 si JavaScript pentru aplicatii. Sinofsky nu a dezvaluit momentul lansarii sistemului Windows 8, dar a reamintit ca o versiune noua de Windows apare aproximativ la fiecare trei ani.

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#noutati sistem operare windows 8 video, #noul windows 8, #sistem windows 8 microsoft , #Windows 7