Seful Microsoft, in lacrimi la ultima sa conferinta: A plecat pe melodia din Dirty Dancing (Video)

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 10:55
3420 citiri
Seful Microsoft, in lacrimi la ultima sa conferinta: A plecat pe melodia din Dirty Dancing (Video)
Foto: Captura YouTube

Seful Microsoft, Steve Ballmer, care se va retrage din functie in urmatorul an, a tinut ultima sa intalnire cu angajatii, luandu-si la revedere in lacrimi si in pasi de dans.

In varsta de 57 de ani, el a intrat in scena pe piesa lui Michael Jackson - Wanna Be Startin' Somethin' si a declarat ca firma la care a lucrat 33 de ani "va schimba din nou lumea", informeaza BBC.

La eveniment au participat peste 13.000 de angajati ai Microsoft. Pana in prezent, firma nu a anuntat un inlocuitor.

Ballmer se va retrage in 2014 din functie si va lasa compania intr-o pozitie delicata, avand in vedere ca a pierdut mult teren in ceea ce priveste dispozitivele mobile.

Cat a fost la carma Microsoft, el a devenit cunoscut pentru prezentarile viguroase si entuziaste de produse, in care isi declara mereu dragostea pentru compania pe care o conduce.

Dirty Dancing

Evenimentul, descris pe retele sociale de catre unii angajati drept un concert rock, a avut loc pe Key Arena din Seattle, care are o capacitate de 17.000 de locuri si care gazduieste de obicei meciuri de baschet si hochei.

Inginerul Bob Ulrich a postat o poza pe Twitter, in care se vede multimea care astepta la coada ca sa intre in arena.

Project managerul Charles Naut a publicat o postare cu discursul "foarte sensibil" a lui Ballmer, care a incheiat spunand "I've had the time of my life!", o replica din celebrul cantec din filmul Dirty Dancing.

The Verge a mentionat ca seful Microsoft avea lacrimi in ochi tot timpul. De asemenea, el si-a "alintat" rivalii, precizand ca Apple este la moda, Amazon are produse ieftine, Google se concentreaza pe a sti cat mai multe, in timp ce Microsoft are ca scop sa faca din ce in ce mai mult.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#retragere sef Microsoft, #ultima conferinta sef Microsoft, #retragere Steve Ballmer , #stiri Microsoft