Microsoft le interzice angajatilor cumpararea de produse Apple

Sambata, 24 Martie 2012, ora 09:59
8122 citiri
Microsoft le interzice angajatilor cumpararea de produse Apple

Razboi rece intre cei doi giganti ai informaticii: sefii Microsoft au trimis un e-mail prin care interzice angajatilor sai folosirea la serviciu a oricarui produs din Cupertino.

Mesajul de "uz intern" a fost trimis managerilor de la divizia comerciala a companiei, dar a fost facut public de catre un angajat al Microsoft, care l-a transmis apoi presei, relateaza Il Fatto Quotidiano.

Prin acest e-mail, adresat celor aproximativ 46 de mii de salariati imprastiati in toata lumea, responsabilul Sectiei Comerciale, Alain Crozier, a expus noua politica a companiei, informand ca produsele Apple vor fi imediat interzise de pe lista achizitiilor in SUA, angajatii din strainatate urmand sa fie si ei "instruiti" pe aceeasi linie, in cel mai scurt timp.

"Intentionam sa punem in practica o noua politica interna care spune ca produsele Apple nu trebuie sa fie cumparate cu fondurile companiei. In SUA, produsele Apple vor fi eliminate din catalogul de saptamana viitoare, care este mecanismul standard pentru achizitionarea unor astfel de produse", este scris in e-mailul trimis in data de 14 martie si semnat de Alain Crozier, CFO Microsoft.

Conform sursei citate, nu este prima data cand Microsoft adopta astfel de metode. In 2010, compania din Redmond a eliminat toate telefoanele apartinand "rivalilor" si a furnizat angajatilor sai modele echipate cu sistemul de operare Windows Phone.

Acum, in afara de iPhone, vor fi interzise, de asemenea si iPad-urile, care vor fi inlocuite cu noile comprimate echipate cu Windows 8.

Deoarece autenticitatea mesajului nu a fost comentata in nici un fel, este evident ca cei din Redmond nu doresc ca banii lor sa contribuie la sustinerea concurentei.

Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
#Microsoft interzice produse Apple, #Microsoft interdictie Apple angajati, #Microsoft razboi Apple , #Apple
Comentarii
Poza 25657
25657
rank 5
Ăhă-ăhă-ăhă!