Fostul sef Ford, la conducerea Microsoft?

Vineri, 27 Septembrie 2013, ora 20:28
971 citiri
Fostul sef Ford, la conducerea Microsoft?
Foto: dailytech.com

Fostul sef al companiei Ford, Alan Mulally, este candidatul preferat pentru conducerea Microsoft, sustin surse apropiate situatiei.

El ii va lua locul fostul sef Microsoft, Steve Ballmer, scrie Business Insider.

Inainte de compania producatoare de automobile, Mulally a fost CEO al Boeing. In plus, el este un apropiat prieten al lui Ballmer, caruia i-a cerut sfaturi in legatura cu recenta reorganizare a companiei Ford.

De nu este Bill Gates printre candidatii la functia de CEO al Microsoft

Cu toate ca Mulally nu se pricepe la tehnologie, este un om de afaceri de succes, cu o vasta experienta in acest domeniu. Specialistii sustin ca acesta ar fi potrivit la conducerea Microsoft, o organizatie complexa care lucreaza la numeroase proiecte.

Compania a intampinat dificultati, insa, in clarificarea modului in care functioneaza, iar Mulally ar putea fi capabil sa se ocupe de acest aspect.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#sef Ford Microsoft, #nou CEO Microsoft, #Alan Mulally Microsoft, #Alan Mulally Ford , #stiri Microsoft