Prețul ridicol plătit de doi turiști străini pentru doi mici în aeroportul din București: ”Mi-am luat țeapă” VIDEO

Miercuri, 16 Noiembrie 2022, ora 04:04 14707 citiri
Doi mici, cartofi prăjiți și apă, 53 de lei în aeroportul din București FOTO Captură Video YouTube/ JetLag Warriors

Steve și Ivana, un cuplu din Canada, au petrecut câteva luni în România, unde au vizitat numeroase obiective turistice mai mult sau mai puțin populare, au cunoscut o mulțime de oameni, s-au îndrăgostit de bucătăria tradițională românească și au aflat lucruri interesante despre istoria țării noastre.

În urmă cu câteva zile și-au luat la revedere de la România și au plecat spre următoarea destinație, Brazilia. Ajunși în aeroportul Otopeni din București, Steve a vrut să mănânce pentru ultima dată mici, mâncarea lui preferată din România, însă prețul plătit l-a șocat.

Steve comandă de la un restaurant din aeroport doi mici, cartofi prăjiți și o apă plată, pentru care plătește 53 de lei.

”După cum se pare, mi-am luat țeapă. Ivana, nu o să îți vină să crezi prețul. 14 lei un mic. 53 de lei pentru doi mici, cartofi prăjiți și apă. Ar fi bine să fie cei mai buni mici pe care i-am mâncat în viața mea. Măcar mi-au dat și muștar. Ultimii mici mâncați în România, să vedem: mmmm, au meritat fiecare leu, sunt foarte buni. Să fim onești, sunt prea scumpi, dar până și micii din aeroport sunt buni aici. E și prima dată când mănânc mici la micul dejun. Sunt de cinci ori mai scumpi decât ar trebui. Exagerez, dar pe stradă un mic e patru lei, aici e 14”, spune Steve.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News