Povestea canadianului care gătește românește pentru localnicii din Malaezia: ”Ne e poftă de mici săptămânal de când am fost în România” VIDEO

Marti, 20 Septembrie 2022, ora 04:25 11596 citiri
Steve, în timp ce face mici în Malaysia FOTO Captură Video YouTube/ JetLag Warriors

Steve și Ivana sunt un cuplu din Canada. Cei doi călătoresc non-stop din 2019 și filmează toate aventurile, iar apoi le postează pe canalul de YouTube. După o vizită în România, s-au îndrăgostit iremediabil de mici.

Steve chiar spune că, după ce i-a gustat, a început să aibă poftă de mici săptămânal. Atât de mult i-au plăcut încât a învățat să îi facă singur, un avantaj fiind și că are prieteni români.

Ei bine, drumurile l-au purtat tocmai până în Malaezia, unde a decis să își deschidă ”un magazin de mici” pentru câteva ore ca să vadă ce părere au localnicii de preparatul său preferat.

”Știu la ce vă gândiți. De ce facem mici în mijlocul pustietății? Ca să fiu sincer, mie și Ivanei ne e poftă de mici săptămânal de când am călătorit în România anul trecut. Micii nu arată extraordinar, rețeta e una simplă, dar sunt foarte delicioși. Până și mama mea îi iubește. În plus, călătorim cu prietenii noștri, așa că avem așa: doi canadieni, doi români și un german care gătesc mici în junglă”, spune Steve la începutul vlogului.

Ivana, de origine asiatică, este filmată chiar în timp ce pregătește amestecul pentru mici, însă cei doi au nevoie și de un grătar pentru că, după cum spun chiar ei, micii fără foc sunt ca dragostea fără partener.

Grupul de prieteni pleacă în căutarea unui restaurant care să îi lase să folosească grătarul în schimbul unor mici gratis. De asemenea, vor să afle ce părere au localnici de mici. Pe de altă parte, sunt dezamăgiți că au căutat muștar în toate magazinele din oraș, însă nu au găsit.

”Mi se rupe inima, micii trebuie să fie mâncați cu muștar!”, spune Steve.

După ce mănâncă, oferă mici și localnicilor din restaurant, iar toți sunt plăcut surprinși de gust.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com