”Comisarul Cattani” din serialul ”Caracatița” e de nerecunoscut. Italianul a venit în România și e interzis în Ucraina FOTO

Luni, 19 Septembrie 2022, ora 12:55 33006 citiri
Michele Placido, în filmul ”La Piovra”

Actorul italian Michele Placido (76 de ani), cunoscut românilor în special prin rolul comisarului Cattani din serialul de succes ”Caracatița”, s-a aflat zilele trecute în țara noastră, la un eveniment organizat la Buzău, International Arts Festival.

După cum se poate vedea, scurgerea timpului și-a pus amprenta pe aspectul fizic al lui Michele Placido, el fiind practic de nerecunoscut pentru fanii producției ”La Piovra”.

Interesant e faptul că actorul italian susține că nu are voie să intre pe teritorul Ucrainei, fiind considerat spion al rușilor, printr-o dispoziție dată în urmă cu câțiva ani, în timpul mandatului fostului președinte ucrainean Poroșenko.

”Cu patru ani în urmă, pe vremea fostului președinte, Ambasada Italiei a primit o scrisoare în care cântărețul Al Bano, un alt cântăreț și regizorul Michele Placido erau declarați spioni ai Rusiei. Eu nu pot să intru în Ucraina în acest moment”, a spus Michele Placido la Buzău.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com