Visul secret al lui Michael Schumacher: Iata ce voia sa faca inaintea accidentului

Sambata, 12 Martie 2016, ora 16:524768 citiri
Visul secret al lui Michael Schumacher: Iata ce voia sa faca inaintea accidentului
Foto: Hepta.ro

Michael Schumacher intentiona sa se retraga din viata publica inainte de a suferi accidentul de pe partia de schi din Franta.

Cel putin asta sustine managerul sau, Sabine Kehm, care a facut aceasta dezvaluire in timpul unei intalnirii cu mai multi jurnalisti.

Kehm incearca sa explice prin aceasta dorinta a lui "Schumi" de a iesi din viata publica penuria de informatii despre starea sa de sanatate.

"In general, presa nu a scris despre viata privata a lui Michael si a sotiei lui, Corinna. Atunci cand era in Elvetia, de exemplu, era evident ca era un individ privat si atat.

Candva, intr-o discutie destul de lunga, Michael mi-a spus: Nu trebuie sa ma chemi anul viitor, am sa dispar! Cred ca asta era visul sau secret, sa poata face asta intr-o zi. De aceea, eu incerc acum sa ii protejez aceste dorinte si sa nu las nimic sa apara", a declarat Kehm.

Michael Schumacher este imobilizat la pat de la sfarsitul anului 2013, atunci cand a suferit un grav accident pe o partie de schi din Franta.

Septuplul campion mondial din Formula 1 s-a aflat in coma o buna perioada de timp, insa a reusit sa se trezeasca, potrivit anunturilor oficiale.

De la revenirea din coma vestile despre Schumacher au incetat, insa se speculeaza ca acesta este imobilizat la pat si incearca sa isi revina cu ajutorul unei intregi echipe de medici angajata de familie.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News