Vesti triste despre Michael Schumacher: Ce spune un cunoscut neurolog elvetian

Sambata, 19 Septembrie 2020, ora 11:256637 citiri
Vesti triste despre Michael Schumacher: Ce spune un cunoscut neurolog elvetian
Foto: Hepta.ro

Viata lui Michael Schumacher este invaluita in mister de aproape sapte ani de zile, iar ultimul care vine cu unele completari este neurologul Erich Riederer.

Mare sportiv a suferit un accident la schi in decembrie 2013 (in statiunea Meribel din Alpii francezi), iar de atunci vestile despre starea sa de sanatate sunt rare si de multe ori neclare. Cunoscut si apreciat in breasla sa, neurologul nu le-a dat vesti bune fanilor lui Michael Schumacher. Intr-o declaratie recenta, acesta spune urmatoarele despre starea de sanatate a multiplului campion de Formula 1.

"El este intr-o stare vegetativa. Michael respira, inima ii bate, probabil ca se poate aseza si poate sa faca cativa pasi cu ajutor, dar nu mai mult. Sa-l mai vedem asa cum era inainte de accident? Chiar nu cred", a precizat Erich Riederer, potrivit presei internationale, citate de hotnews.ro.

In prezent, Schumi este ingrijit intr-o vila din Geneva, acolo unde doar persoanele cu adevarat apropiate au putut avea acces.

Michael Schumacher, in varsta de 51 de ani, este septuplu campion mondial la Formula 1 (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004). El a castigat in cariera 91 de Mari Premii in 307 participari si s-a retras din activitate in 2012.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News
Comentarii