Veste proasta venita in legatura cu starea lui Michael Schumacher: Timpul este impotriva noastra

Duminica, 08 Iulie 2018, ora 19:39 17709 citiri
Foto: f1-grandprix.com

Un renumit medic al lumii, profesorul Steven Laureys, a oferit o declaratie pesimista in legatura cu starea medicala a lui Michael Schumacher, aflat in stare grava dupa un accident la schi suferit inca din 2013.

De ceva vreme nu au mai sosit vesti despre starea medicala a lui Michael Schumacher. Familia a decis sa tina la secret starea in care se afla fostul mare pilot german, tot ce se stie acum este ca Schumacher e ingrijit de o vasta echipa de specialisti.

Profesor doctor Steven Laureys, unul dintre cei mai bine cotati specialisti in descifrarea starii comatoase, a oferit un interviu pentru portalul sudinfo.be, in care specifica faptul ca nu trebuie sa ne asteptam la vesti foarte bune in viitor: "Din punct de vedere medical, Michael Schumacher nu mai este demult in coma. Coma dureaza cateva zile sau cateva saptamani. Recuperarea dupa coma trebuie sa fie intr-un timp relativ scurt. Creierul isi poate reveni chiar si dupa un an sau mai mult, dar evolutia este foarte lenta, iar pretul este o imensa munca pentru reabilitare. In alte cazuri grave, iar cel al domnului Schumacher este unul grav, creierul este atat de afectat incat recuperarea intelectuala este putin probabil. Timpul este impotriva noastra", diagnostica extrem de dur medicul, director de cercetare la National Fund for Scientific Research, in Belgia.

Au trecut aproape 5 ani de la accidentul de schi facut de Michael Schumacher, pe 29 decembrie 2013 mai exact, accident in urma caruia s-a ales cu leziuni grave la nivelul creierului.

Michael Schumacher este de 7 ori campion mondial in Formula 1, are cele mai multe titluri cucerite consecutiv, 5 la numar, intre 2000 si 2004 si are 91 de curse castigate in cariera.

D.A.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News