Un prieten de-al lui Michael Schumacher vine cu vesti extrem de proaste

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 14:187549 citiri
Un prieten de-al lui Michael Schumacher vine cu vesti extrem de proaste
Foto: Daily Mail

Michael Schumacher a fost vizitat de fostul pilot de Formula 1 Philippe Streiff, care a oferit detalii despre starea de sanatate a multiplului campion mondial.

Philippe Streiff a declarat ca Schumacher se afla intr-un scaun cu rotile, paralizat si ca are mari probleme de memorie.

"Totul este foarte dificil deoarece nu poate vorbi. Este ca si mine, intr-un scaun cu rotile, paralizat, cu probleme de memorie si de vorbire, de asemenea", a spus Philippe Streiff.

Acesta a mai afirmat ca Schumacher incearca sa discute cu cei din jur folosindu-si ochii.

"Prezenta in familie ii va permite sa se recupereze mai rapid, dar va fi dificil. Mi se parea ca incearca sa comunice folosindu-si ochii", a completat acesta.

Philippe Streiff este un fost pilot de Formula 1 care se afla intr-un scaun cu rotile dupa un accident ce a avut loc in 1989 in timpul unor teste.

Managerul lui Michael Schumacher a anuntat, pe 16 iunie, ca fostul campion mondial de Formula 1 a iesit din coma si a fost externat din spitalul din Grenoble, fiind mutat in Elvetia, la o clinica din Lausanne.

La inceputul lunii septembrie, Schumacher a fost mutat din nou, de aceasta data in locuinta sa.

Michael Schumacher a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o stanca.

Fostul sportiv german a fost transportat de urgenta la spital, unde a suferit trei operatii.

Doctorii au inceput sa-l trezeasca din coma indusa in data de 30 ianuarie.

C.S.